Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33645654

zerwalem dzis z dziewczyna bo powiedziala mi dopiero po miesiacu ze ma dziecko

Polecane posty

Gość 33645654

po CALYM MIESIACU!!! zaluje tego zmarnowanego czasu! MOJEGO CZASU!!

Gość thomek
chłopie mogłęs ją walić bez gumy bo przecież już jest w ciązy! ale jesteś baran!

Gość Peciula
Moze dlatego Ci nie powiedziała ze się bała?

Gość Peciula
Ty się naucz czytać,ona ma dziecko a nie że jest w ciąży.

a nie pomyslales ze ona sie bala ze jak ci powie to uciekniesz - no i miala racje zrozum ze kobiecie z dzieckiem jest ciezej kogos znalezc bo ma dziecko, ale tego dziecka sobnie sama nie zrobila i ten facet albo ja zostawil albo cos tam, no i kobieta zostaje sama z dzieckiem poza tym jak byles z nia miesiac to cos musiales do niej czuc, pociagala cie, itp... a jak powiedziala o dziecku to dales noge - dlaczego? wiem ze moze nie chcesz wychowywac cudzego dziecka ale nikt cie do tego nie zmusza, ona na pewno sama sobie swietnie radzi i nie szuka sponsora na dziecko, szuka tylko milosci...

Gość 33645654
pociagala mnie fizycznie ale niestety dziecko to problem bozawsze bedzie cos wazniejsze odemnie a ja nie ma mzamiaru bawic sie w tatusia w wieku 22 lat

Gość Peciula
Normalnie pustak!Dla matki dziecko zawsze bedzie najważniejsz,ale ja ty szukasz zabawy....

Gość 33645654
nigdy nie miałem dziewczyny, całe życie walę pod jpg'i. Dlatego bawi mnie jak takie żałosne panny na kafeterii nabierają się na moje prowokacje. Podbudowuje tym swoje ego. Ale to i tak nie zmieni faktu, że umrę jako prawiczek :(

Gość 3X13
swietnie, ze ja zosttawiles :) po co dziewczynie jakis maloletni niedojrzaly ciecio, owszem do seksu moze, ale poza tym strata czasu :P

Gość Peciula
Widocznie z Ciebie takie padło.Bedziesz jeździł na Halinie rączkowskiej do końca swoich dni.A załuj że nie posmakujesz sexu.No ale nie dla psa kiełbasa!!!

Gość Peciula
Zamiast się użalać to lepiej zróbcie coś z tym!!!

pociagala mnie fizycznie ale niestety dziecko to problem bozawsze bedzie cos wazniejsze odemnie a ja nie ma mzamiaru bawic sie w tatusia w wieku 22 lat-sam sobie zaprzeczasz..... ona na pewno nie szukala ojca dla dziecka tylko milosci! szukala kogos dla kogo dziecko nie bedzie problemem!! ona nie szukala dla niej czy dla niego ojca!! poza tym masz racje, dziecko zawsze jest najwazniejsze, nawet jak to byloby twoje dziecko i ono byloby chore to ona opiekowalaby sie dzieckiem a ciebie na \'\'chwile\'\' zostawila!!

a jakbys z nia byl i gdyby ona nie miala dziecka, byscie wpadli np po 3miesiacach to tez bys ja zostawil bo ty przeciez nie bedziesz sie w ojca bawic??

Gość Peciula
Fajna madchen, daj sobie spokój autor wkóncu napisał ze to prowokacja.szkoda pisania.

o jaka suka pewnie sie puszczala w wieku 16 lat, takie dziwki nastoletnie z bachorem:d dobrrze ze ja zostawiles szukala frajera

Gość hej fajna madchen
czy ty jesteś niedorozwinięta i nie widzisz że koleś sobie jaja robi? czy masz jakiś inny uraz?

Gość agda hristi
i masz rację - facet powinien sam wybrać, czy chce być z dziewczyną mającą dziecko. głupio dziołcha zrobiła i to ją należy krytykować, bo pewnie chciała rozkochać chłopaka, żeby mu trudniej było odejść, jak się dowie... a swoją drogą trudno mi uwierzyć, że można z kimś być miesiąc i nie wiedzieć o nim takiej rzeczy. spotykaliście się sporadycznie, czy co?

Facet myśl racjonalnie i nie pakuj się w to !!!

Gość hej fajna madchen
to ja napisałem że to prowokacja bo już nie wyrabiam z waszej głupoty kobitki. Dajecie się podejść jak dzieci, a gimgówna mają radochę

Gość bovme
co tak na niego naskoczylyscie? Dziewczyna go oszukuwiala od samego poczatku. Nie wiadomo, co jeszcze miala w ukryciu. Poza tym, facet moze nie byc gotowy do zostania ojcem, a co dopiero ojczymem. Zastanowcie sie troche :o

a czy ty nie rozumiesz ze nie kazdy tu siedzi caly dzien i czeka na kazdy nastepny post autora?? napisalam to co mysle a ze nie czytam wszystkeigo to moj blad... i nie jestes niedorozwinieta

Gość 33645654
spotykalismy sie na miesc i na dyskotekach z reszta dowiedzialem sie ze ona zostawia bachora starym a sama lazi po dyskach

Gość agda hristi
nie ważne, czy to prowokacja. zawsze to jakiś temat do rozmowy, może akurat ktoś ma podobną sytuację. ja uważam, że ukrywanie takiego faktu źle świadczy o dziewczynie i jest chamstwem!

Gość 33645654
do tego ten bachor to chłopczyk. Jakby to była dziewczynka, to jeszcze bym się zastanowił, bo może fajna by była w przyszłości. Ale co mi po chłopczyku?

Gość jadlodajnia
"k**wa jacy wy poj**ani jestescie!! jakim ojcem!! ona na stowe nie szukala dla dziecka ojca!!" nie, szukala faceta dla siebie, a na ojca to sobie poszuka innego faceta. Jebij sie w leb.

Gość 3x13
zez dziewczyna go oszukala to jedno, a ze widac ze jest niedojrzalym malolatem to drugie.