Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantico21

romantyczny wieczor

Polecane posty

Gość romantico21

Wybieram sie z chlopakiem na weekend.Chcialabym spedzic go bardzo romantycznie.Muzyczka, swiece, olejek zapachowy...Mam w glowie pelno mysli ale jako osoba niezbyt doswiadczona, szukam porady.Jak zaplanowac wieczor, aby facet oszalal.Nie chodzi o seks tylko o oprawe.Co proponujecie?

Gość skrzydełeczkami
a mnie właśnie ciekawi to drugie: jak sprawić by facet nie zapomniał sexu ze mną, by oszalał na tym punkcie?

Gość poradna
Ja bym zrobila cos dobrego do jedzenia nie ma nic lepszego niz kolacja, i bym go karmila, albo najlepiej w łozku wylozyla sie na pleckach i ułożyla na ciele owoce zeby ze mnie jadl...a potem masaz no chyba ze niezbedna bedzie kapiel to wtedy duzo pianki i mycie siebie na wzajem wrrr

Gość romantico21
Myslalam o kolacji przy swiecach, dobrym winku.Potem masaz z olejkiem( tylko jakim?), wspolna kapiel...Ten pomysl z owocami fajna sprawa chyba sie skusze.Mysle, ze dodatek bitej smietany tez bylby wskazany albo rozpuszczona czekolada.

Gość poradna
oj ta smietana tak swietny pomysl, a i jeszcze zas\wsze mozesz wlaczyc muzyke romantyczna ale nie takie wolne badziewie tylko np cos z domieszka saksofonu np Whitney Houston albo bielszy odcien bieli i wtedy posadz go na krzesle izawiaz oczy i rece...wowoczas przebiez sie w seksi belizne ponczoszki koniecznie i uwolnij mu oczy, powoli zrob striptiz a on nie bedzier rekoma przywiazany...tez fajnie:)

Gość she is like a wind
jak mozna komuś uwolnić oczy?:D

Gość poradna
to takie ujęcie, chodzi o rozwiązanie oczu jak juz siedzi na krzesle

Gość PODNOSZĘ bo ciekawe
she is like a wind --> normalnie. wydłubać i puścić wolno, niech se idą w świat ;)

Gość poradna
Przenośnia terzba urzyc wyobrazni