Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak blondynka

Palmtop HP z GPS - help please

Polecane posty

Gość jak blondynka

Własnie się uczyłam obsługiwać w/w urządzenie no i przekombinowałam chyba. Nie wiem na prawdę co ja to zrobiłam, w każdym razie palmtop zamarł w bezruchu, strasząc beznamiętnym jednolitym bladym światłem swojego ekranu. Nie reaguje na żaden przycisk, żadne polecenie.. (nie wspomnę już że jest pożyczony). Czy znajdzie sie tutaj jakaś fachowa siła by udzielić mi nauki?? Byłabym wdzięczna* PS. Mówię o takim urządzeniu: http://sklep.vobis.pl/oferta/gps_i_palmtopy/palmtopy_z_gps/888452_hp_ipaq_rx5710_navigator_6.aspx

Gość weronika re.
według mnie jesli masz go na gwarancji nie powinnas tutaj szukac porad ale szybko isc z nim do serwisu Vobisa.Tak przynajmniej fachowo zajma sie Twoim sprzetem.A tu każdy moze tylko domniemywać co sie stało.

No cóż, być może po prostu masz w rękach jakieś badziewie. Lepiej kupować takie rzeczy w sklepach specjalistycznych, takich które dystrybuują sprzęt wysokiej jakości. Ja np. kupiłam sobie palmtopa na sklep-palmtopy.pl i nawet po 5 godzinach zabaw tym urządzeniem nie miałam z nim takich problemów. Może lepiej się zastanów po prostu nad kupnem nowego palmtopa? Bo jeśli ten nie jest na gwarancji, to czuje, że możesz mieć spory problem.

Gość Simona1811
Tak bywa :( Na przyszłość masz nauczkę gdzie i jaki kupować sprzęt. Najlepsze palmtopy to obecnie HTC, BlackBerry, Iphone, czyli połączenie tego co najlepsze w palmtopie z tym co oferuje telefon.