Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Lulka*

W co ubrac dzieci do samolotu?

Polecane posty

Na dlugi lot (do Kanady).Jak myslicie? Aha,i czy fotelik mojej Tosi moge wziac na poklad? Sorry,ze tak ciagle nudze,ale starsznie sie strseuje ta podroza,a to juz za tydzien.

lulka jestem z kwietniowek jedna z naszego topiku wczoraj przyleciala do Polski z Londynu i caly czas trzymala dziecko na rekach,ale ty masz o wiele dluzszy lot najlepiej bedzie jak zadzwonisz do lini lotniczych i sie spytaj oni powiedza ci na 100% jak to jest z malutkimi dziecmi.Zycze udanej porozy

Dzięki za porady.Najbardziej się stresuję,jak Tosia zniesie podróż,Laura i Tymek jakos sobie poradza,najwyzej sie wynudza. A taki maluszek,zaledwie miesieczny...Wolałabym w ogole z nia nie leciec,ale niestety nie mam wyboru:( Słuchajcie a wiecie moze jak to jest z fotelami?Czy one sie rozkladaja tak,ze dziecko moze spac? Glupia jestem,ze wczesniej nie spytalam o to w liniach lotniczych,dopiero teraz sobie uswiadamiam,o ilu waznych rzeczach zapomnialam:(

Gość nie liczylabym na rozkladane
fotele chyba, zer w biznes klasie

Gość jak w klsie biznes to zalezy
jakie linie. ale fotele powinny byc uchylane,a dlamalego dziecka bodajze w locie jest kojec, ale pewnosci nie mam.

Lecę BA.Dzięki śliczne za porady:)🌻I tak jeszcze musze zadzwonic i sie dopytac,ale bardzo mi pomoglyscie:)