Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzzzy

Mam 168 cm i waze 58 kg

Polecane posty

Gość dokładnie tak samo
sorki za błąd lierowy, ma być www.vademecum.zdrowia.prv.pl Tak na wszelki wypadek podam ogólny wzór na wagę: wzrost - 100 +- 5kg Czyli przy wzroście 168cm powinnaś ważyć idealnie 68kg , w górnej granicy 72, a w dolnej 63 Ale ten wzór nie bierze pod uwagę płci, wieku, budowy kości, etc.

Gość fryzzzy
no to chyba rzeczywiscie sprawa wzrostu choc przyznam ze wazac 52 kg (z 6?lat temu) mialam 64 w talii ale za to ogolbie bylam plaska z figura dosc dziewczeca a nie kobieca

Gość agda hristi
hehehe jakaś puściutka dzidzia pisze "wymiary masz ok, ale co z tego, skoro za dużo ważysz?" heheh a przecież w wyglądzie to o wymiary chodzi!! co z tego, że ktoś będzie ważył mniej, jeśli będzie szerszy?? nawet gdyby ważyła 70 i miałą takie wymiary byłoby ok. waga o niczym nie świadczy bo wszystko zależy od kości, mięśni... idiotki!

Gość uioo
"Czyli przy wzroście 168cm powinnaś ważyć idealnie 68kg , w górnej granicy 72," czys ty zdurniala?

Gość skóra i kości
z taką babą normalny chłop do łóżka nie pójdzie, bo się pokaleczy o wystające kości.

Gość wiki6
ja mam 170 i waze 66 tylko mam juz swoje lata cale zycie marzylam zeby przytyc kiedys wazylam tylko 59 kg same kosci i skora i kiedy pokazalam swojej siostzrnicy swoje dwa zdjecia jedno robione w kostuumie dwuczesciowym przy wadze 50 a drugie tez w kostuiumie przy wadze 66 i zapytalam ja na ktorym lepiej wygladam zdecydowanie wybrala to 66kg moj kolega tez kiedys mi powiedzial ze teraz wygladam lepiej niz kiedys i ja o tym wiem bo widze jakie mam powodzenie i jak na mnie patrza nie tylko faceci ale i kobiety bardzo mamy podobne wymiary tylko ja mam w biodrach 98 a w pasie 74 jak sie najee i moj brzusio sie powiekszy mam hulajhop tylko jakos tak ciezko mi sie zmobilizowax tak wiec nie odchudzajcie sie dziewczyny bo troche ciala kazda kobieta powinna miec

Gość wiki6
pomylilam sie nie 59 a 50 kilo

Gość skóra i kości
cyt.:uioo "Czyli przy wzroście 168cm powinnaś ważyć idealnie 68kg , w górnej granicy 72," czys ty zdurniala? odp.: sorki, ale jestem mężczyzną i wiem co piszę.

Gość fryzzzy
agda hristi daj spokoj z nimi :) dzieki Wam za zyczliwe wypowiedzi wiki6 wiec widac musisz miec w grubsze kosci niz ja ... moze w swojej wadze wygladasz spoko ale ja gdy przytylam do podobnej wagi nie wygladalam korzystnie :/ sprawa indywidualna ..

Gość staramalutka
napisz jaki rozmiar ubrań nosisz?

Gość fryzzzy
hmm no wiec roznie raczej 38 choc zdazaja sie numerecje bluzek i 40 (lubie czasem takie luzniejsze) i 36 w zaleznosci od firmy, spodnie 38 stanik 75D;-) dobra chyba lepiej bedzie jak se na rolki wyskocze:)

Gość Ocznap
Ja przy tym wzroście ważyłam kiedyś tyle samo, miałam duże powodzenie, aczkolwiek nie byłam raczej chudzielcem. Wymiary mniej więcej mam podobne i wbrew temu co wszyscy piszą mam duuuuże wcięcie w talii, ale za to brzuszek w przód. Także kwestia wymiarów wzrostu i wagi jest względna, bez zdjęcia ( a i tak jest to troche zniekształcony obraz) nie można ocenić. Waga mieści się jak najbardziej w normie, więc uważam, że nie ma co narzekać, mi mówią że jestem drobna i chuda a jakoś mam podobne wymiary.

Gość gość
Tu same debile sie wypowiadaja, niestety. Nie pytaj ludzi na forach bo zawsze te zakompleksione grube parowy beda pisaly , ze sa szczuplejesze i piekniejsze, wrzuccie zdjeciea zmory to ocenimy. Moim zdaniem jestes szczupla i masz dobre wymiary.

Gość gość
fajnie że ktoś odkopał temat sprzed 7 lat... ile teraz ważysz autorko? hahaha, pewnie 78kg

Gość gość
Nie ma nic głupszego niż porównywanie wagi! A gdzie informacje o wieku, wypukłości tyłeczka. Często kobiety z płaskim tyłkiem są szerokie w biodrach i wygłądają jakby je walec przejechał. Wypukły seksowny tyłeczek wpływa na zwiększenie obwodu w biodrach.

Gość monikamonikamonikamonikamonika
nie czyutaj tych bzdur ze jestes za gruba. ja waze 56 przy 169. Tutaj nie trzba kilogramow tracic a sylwetke wyrzeźbic