Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia25

test negatywny a już brak miesiączki?? help

Polecane posty

DZiewczyny czy jest taka możliwość że test nie wykazał jeszcze ciąży bo może za wcześnie go zrobiłam a już nie dostałam miesiączki?? tzn. miałam lekkie plamienia i już się skończyło! Na dodatek jak test wyszedł negatywny to wzięłam pierwszą tabletkę anty, bo wiadomo już nie chcę się stresować a mam już w domu małego bajtla;) Może pospieszyłam się z tą tabletką?? Podpowiedzcie coś, please.

Gość elelele
to samo co u mnie ,zrób test kolo 35 dnia cyklu .Wyczytałam w necie ,że jest różna czułość testów.To by sie zgadzało bo przy pierwszej ciąży zrobiłam test w 38 dni cyklu no i ....udało sie ,była ciąża.Może znajde linka to ci podeśle.Ja juz robiłam dwa testy i negatywnie a jestem dziś w 31 dniu,mam nudności.

Gość hmm.. nic mi
nie mow..ja juz nie mam okresu 3 miesiace...robilam milon testow,bylam u ginekologa-przepisala mi tabletki na wywolanie...i nic!!

Zmień ginekologa! Bo jeżeli pacjentka nie reaguje na leki wywołujace miesiaczkę (np.Luteina) to lekarz wysyła na kompleksowe badania do szpitala a nie czeka w nieskończoność. Przyczyn może być setki... począwszy od stresu po PCOS czy sprawy nowotworowe. Czasem przyczyna to...za niska masa ciała!

Gość tele mele
tak to prawda

Gość taka sobie zwykla dziewczyna
najszybciej chyba wykrywa Pre-test, juz w 6. dniu od ewentualnego zaplodnienia, bardzo czuly test, kosztuje 11-13 zlotych zaleznie od apteki

Ja właśnie robiłam tym pre test. dzis tak jakby dostałam miesiączkę tylko tak jak ostatnio na podpasce bardzo mało a tylko jak siusiam to wiadomo leci. Wezmę drugą tabletkę z opakowania bo raczej nie jestem w ciązy. dzięki dziweczyny

Gosia25...dla bezpieczeństwa zrób jeszcze raz ten test. Czasem krwawienia są nawet podczas normalnej ciąży. Tak dla spokoju ducha...Pewno jest ok..ale licho nie śpi:-( Pozdrawiam🌻

masz rację. Może lepiej będzie jak zrobie tan test tak dla spokoju ducha, dziekuje za rady

Gość elel lele
Gosia napisz jak ci "sprawa" wyjaśniła.

Zrobiłam dziś drugi test Quick i wyszedł negatywnie. Czyli wszystko jest ok, mogę spokojnie brac tabletki.

Gość weronka99
całe szczeście Gosia:)