Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalicz

czy sie jemu podobam??

Polecane posty

Gość natalicz

podoba mi sie jeden chłopka,bardzo dobrze sie znim mi gada,on rowniez czesto mnie zagaduje,nawet zaprosił mnie by tańczyla z nim poloneza i oczywiscie sie zgodzilamPoźniej spyal sie czy z nim sie spotkam i rowniez sie zgodzilam ,poxniej napisal smsa czy mozemy sie ejszcze raz spotkać zgodzilam sie ,lecz później jakos przestal o tym mówić,choc caly czas pisal do mnie smsy i zagadywal na gg.Wiem ,ze ejst nieśmialy czy powinnam zrobić jakiś krok i czy to nie bezie glupio ,ze wląsnie dziewczyna to robi??

może warto - nie wiem ? Jak jest nieśmiały - to może sądzi , że go nie chcesz , skoro zawsze to on robi pierwszy krok . Sama nie wiem ty go znasz a ja nie ;) Powodzenia 🌻

Gość natalicz
dzieki że starasz mi sie pomóc:)

Gość szatynkaa
najprostsza sprawa - spytaj go, czy nie zabrałby Cię na spacer ;) w sumie to nie Ty go zapraszasz, a on ma poczucie, że podoba Ci się i to on robi krok do przodu ;) :P

\"spytaj go, czy nie zabrałby Cię na spacer \" Można by powiedzieć,że właśnie tak rozpoczął się mój związek,trwa po dziś dzień i mam nadzieje że trwać będzie wiecznie ;) Zaczęło się tak,że ON napisał do mnie sms\'a i gdy tak sobie pisaliśmy w jednym z nich spytał z kim chodzę na spacery, więc odpisałam,że na chwilę obecną z kumpelkami tylko i czy chciałby mnie zaprosić? :P No i tak to się zaczęło i trwa już 2,5 roku :D Myślę więc że jest to dobry sposób aby pozbył się swojej nieśmiałości ;) No i powodzenia życzę :)

Gość natalicz
dziękuje wam za te podpowiedzi:)