Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuryku na patyku

co myślicie faceci?

Polecane posty

Gość kukuryku na patyku

o kobietach, które w ogóle się nie malują. po prostu zero czegokolwiek na twarzy ;)

Ja się prawie nie maluję,czasem wytuszuję rzęsy. Taka jestem i mojemu mężowi bardzo to odpowiada. Moja znajoma nakłada tapetę na twarz nawet jak idzie spać, bo jej mąż nigdy nie widział jej bez makijażu... Żenada

Trudno powiedzieć, non stop ukrywa cerę pod warstwą fluidu :-) . Ja też nigdy nie widziałam jej bez tapety, hehe

Wielbiciel ...- tak na pewno lubisz jak kobieta nie ma nawet rzęs pomalowanych ? Nie mówie o tapecie , która trzeba zbierać szpachelką .

Gość kukuryku na patyku
są takie dziewczyny, które odnawiają po prostu stary makijaż :D to jest dopiero chore :D

Gość salomon
jak kobieta jest brzydka to sie musi malować. jak ładna nie musi. Ot co

Niezupełnie, dziwnie chichocze i ma nerwowe tiki...No cóż, nie uśmiecha się pełna gębą bo się boi że jej coś odpadnie, hahaha! Dla niej kobieta w pełnym makijażu jest uosobieniem piękna!

Ja tam się mocno maluje. Pasuje mi taki makijaż i dobrze się tak czuje. Facetowi wlaśnie najbardziej się podobam umalowana, wyfryzowana. Nie wierzcie,że faceci lubią szare zaniedbane mysze :)

a ja tam uważam że makijaż podkreślający atuty urody to coś świetnego :)

Gość kukuryku na patyku
nieumalowana nie oznacza, że od razu zaniedbana ;)

a ja tam uważam że makijaż podkreślający atuty urody to coś świetnego :)

Dementia, ale nasza droga autorka tak nie uważa bo ma jakieś problemy ze sobą... hmm może też finansowe ? w końcu kosmetyki dobre troche kosztują. nienawidzę tej zazdrości tu...

Gość kukuryku na patyku
mnie nie chcę się na przykład robić makijażu, nawet tego podkreślającego zalety urody ;) podobam się sobie w takiej postaci w jakiej jestem i nie czuję potrzeby malowania się. ;)

Gość kukuryku na patyku
zadbana, gdy non stop ma tapetę na twarzy?:O

Gość ja sie w ogole nie maluje
Szkoda mi pieniedzy, czasu. Jestem brzydka i co z tego. I tak umre, tak samo jakbym byla piekna ;)

eee tam, makijaz ma podkreslac, a nia zamalowywac. Wiec teoria o ladne sie nie maluja bierze w leb. Tez robie mocny makijaz, ale na okazje, przeciez nie pojde do banku w czarnej kresce i ostrym cieniu, wszystko z umiarem i w odpowiednim miejscu i czasie.

w ogóle o jakiej koleżance ta desperatka mówi ? Nie podoba jej się coś to po co się z nią zadaje a potem wyśmiewa ? Przecież jest dużo dziewczyn / kobiet podobnych do niej... niech wśród nich szuka przyjaciólek. Falszywe wredne babsko z kompleksami.

ROSALINDA PACZEKO ---> to z łaski swojej nie mów takimi ogólnikami, bo nie wszystkich to dotyczy ;) Poza tym pamiętaj, że też tu siedzisz w ten sobotni wieczór, hehe :p przyganiał kocioł garnkowi :p :o

wielbiciel więc wlaśnie - każdy lubi co innego. Ciekawe tylko czemu ladne dziewczyny nie czepiają się grubych za to pasztety ciągle zakladają tematy \"tipsiary są glupie\", \"a zobaczcie dode bez makijażu\" itd... Pocieszają się ?