Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuryku na patyku

co myślicie faceci?

Polecane posty

ja uważam że makijaż dodaje uroku.Bardziej od pomalowanych kobiet wkurzają mnie takie którym aż prosi się pomalować rzęsy czu ukryć niedoskonałości cery a chwalą się że są naturalne :O

Gość ja sie w ogole nie maluje
Nie uogulniaj Rosalinda! Ja pasztet jestem, a nigdy takiego topiku (ani podobnego) nie zalozylam :P

Gość ja sie w ogole nie maluje
dementia---> Nie rozumiem? Ciebie wkurzaja? :O A co Cie to obchodzi...?? W moim przypadku to napewno sie prosi - zrobic generalny remanent. Ale nikomu nic do tego :O

Gość biedronka000000
a ja uwielbiam sie malowac. jak jestem bez makijażu to źle sie czuje. każdy lubi co innego i mie ma sensu obrażać kogokolwiek. ale fakt że faceci lubia namalowane. mówią że naturalne lepsze a potem widzi sie takiego gagatka lepiącego sie do wytapetowanej lali.

ja sie w ogole nie maluje----> wkurzają mnie bo nie mają się czym chwalić :O co z tego że są naturalne jak okropnie wyglądają?

Gość tzn ze jest ładna
nie musi sie retuszowac i dobrze sie czuje czyli akceptuje siebie calkiem jest naturalna

O matko, wyszłam na moment, wracam i widzę że ktoś mnie jadem opluł...Hahaha, zabawna jesteś

Gość kukuryku na patyku
to może wytłumaczę na sobie: mam ciemne rzęsy, ciemne brwi, nie mam pryszczy, ale super gładkiej cery też nie. nie chcę się malować. ale mam się zmuszać? nie, dzięki ;)

Gość biedronka000000
no malowanie sie na noc to przesada.fakt. ale ja i tak wole jak ktos ma makijaż chociaż leciutki. inaczej twarz wygląda.

Gość opowiem wam cosik
jak chłopak poznał dziewczynę na dyskotece o imieniu Ela, która była piękna, zgrabna, ślicznie ubrana, UMALOWANA, uczesana, była to dziewczyna, której szukał, przetańczył z nią całą noc, umówił się z nią następnego dnia, chciał zrobić jej niespodziankę, przyjechał pół godziny za wcześnie, kiedy Ela otworzyła mu drzwi zapytał się, czy Ela jest w domu???

A ja owszem, mam gładką cerę, bo nigdy się nie tapetowałam, nie mam zmarszczek, może poza mimicznymi, no i z pryszczy też juz wyrosłam, czuję się ładna taka jaka jestem więc po co sie malować?

Nie napisałam że jestem najpiękniejsza, to po pierwsze, po drugie skąd wiesz jak wyglądam skoro sie nie znamy, a po trzecie to jest tylko moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać. Moim zdanie jesteś tapeciarą z kompleksami.

Gość biedronka000000
buahahaha

Mewunia mam tipsy, blond wlosy do pasa i makijaż i dobrze mi tak :) ale raczej kompleksów nie mam bo z nikogo się nie wyśmiewam w przeciwieństwie do ciebie. To ciebie boli umalowana koleżanka. Po co się z nią zadajesz ? tego pojąć tylko nie mogę.

Widzisz Rosalinda, twoje wypowiedzi utwierdzają mnie w przekonaniu że malowane lale są pełne kompleksów i w gruncie rzeczy bardzo nieciekawe...