Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakkaka

cellulit

Polecane posty

Gość jakakkaka

mam cellulit, ktory odznacza sieprzez spodnie, katastrofa, mam 24lat

Gość jakakkaka
up :(

Gość kogelmogiel
faktycznie katastrofa:o

Gość seashell
Zacznij go zwalczać!! Polecam bezigłową mezoterapię NNM.

Gość znawczyni celulitu
CZESC DZIEWCZYNY. WYGRALAM W KONCU WALKE Z CELLULITEM. PO WIELU WYNALAZKACH ZNALAZŁAM COS SKUTECZNEGO. ZAKUPILAM NA ALLEGRO FANTASTYCZNY MASAŻER, TAKI KTORY TRZMASZ W REKU Z DWOMA KULKAMI MASUJĄCYMI. NA POCZATKU NIE WIERZYŁAM ZE COS POMOZE ALE JEDNAK!!!! DO TEGO KUPILAM Z EVELINE KREM NA CELULIT 3D TEN ZIELONY I CODZIENNIE PRZEZ MIESIAC SMAROWALAM SIE KREMEM NA POSLADKACH A DO TEGO UZYWALAM MASAZER, KTORY SUPER MASOWAL MOJA PUPA I ROZGRZEWAL !!! TERAZ NIE MAM JUZ CELULTU ALE NADAL STOSUJE TEN KREM Z MASAZEREM ZEBY MIEC GŁADKA I JEDRNĄ PUPE

Gość ciekawskaKrysia
a jak duży miałaś ten cellulit?? było go widać jak stałaś? I czy mogłabyś wkleić link do tego masażera??:)

Gość pani_ domu
Te wszystkie kremy,peelingi i maseczki to sa nic nie warte.Wy w to wierzycie tak mocno, ze choc jest ten cellulit na udach to wy i tak twierdzicie, ze go przeciez tam nie ma.Sama tez tak kiedys robilam.Mnostwo kasy wydawalam na jakies kremy i inne cudowne srodki.wiec za namowa kolezanki postanowilam wybrac sie na mezoterapie - i jestem juz p \o i teraz dopiero widze efekt.I zeby go zatrzymac to teraz uzywam dopiero kremow antycellulitowych.

Gość znawczyni celulitu
celulit mialam na udach i na pupie, widac bylo u mnie taki dziury:((( beznadzieja. Wsydziłam sie chodzic w krotkich spodniczkach. Tutaj link do masazera http://www.allegro.pl/item216232357_super_masazer_ujedrania_dobry_na_kregoslup.html mają jeszcze z pojedynczymi kulkami ale ten jest najlepszy!!! Krem evelina nazywa sie SERUM INTENSYWNIE WYSZCZUPLAJĄCE 3D. JEST Z ZIELONA NAKRĘTKĄ. KREM DAJE NIESAMOWITE UCZUCIE GŁADKOŚCI PO UŻYCIU!!!