Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonaasia

zachowanie nowopoznanego

Polecane posty

Gość zielonaasia

Poznalam na rande wu faceta okolo 30-tki. Gadalismy z przerwami jakies 2 miesiace po czym umowilismy sie na spotkanie w realu. Spotkanie bylo raczej udane, potem od niego eski czy chce sie z nim spotykac i ja, ze tak, ale najpierw musze zapomniec o bylym, wiec zeby mnie traktowal jak kolezanke. No i chyba mam za swoje, bo mi zaczelo zalezec, a on: 1. nadal sie loguje na randkach 2. sms-y pisze rzadziej niz przed spotkaniem 3. dzisiaj po pracy pojechal do znajomych, bo my jestesmy umowieni na niedziele Ogolnie warto to dalej ciagnac czy zaoszczedzic sobie rozczarowania?

Gość ale sądzicie że w jakim celu
Ciągnąć warto /znajomość :P/ ale zachować dystans. Takie randkowanie z netu sprawia, że on ma dostęp do wielu kobiet. Podysca ono myślenie "nie ta to inna'.

Gość bez_majtkuuuff
sama tego chciałas , wiec o co chodzi???

Gość zielonaasia
;) mowimy tu oczywiscie o znajomosci. Gdybym moze nie powiedziala, zeby traktowal mnie jak kolezanki, to moze bylby bardziej zdecydowany, no ale teraz juz sie tego nie dowiem. Po takim jego zachowaniu mam wrazenie, ze poprostu szuka innej.

Gość ale sądzicie że w jakim celu
...bo widzisz, Ty przez pamięć o eks, możesz jawić się jako kobietka z problemami, bagażem itd. a tam setki inncyh, chętnych bardzo możliwe, że działa na dwa fronty /albo więcej :)/

Gość bez_majtkuuuff
o panie !!!

Gość zielonaasia
no chcialam ale zaluje, ja zawsze cos grzmotne, ze glowa mala. Np. ostatnio tez z randek chlopak zaproponowal mi kawe, a ja w odpowiedzi napisalam, ok, ALE POD WARUNKIEM, ze przyrzadzisz ja sam, no i juz sie nie odezwal.

Gość bez_majtkuuuff
to zagadaj, zaproponuj spotkanie i pogadajcie zamiast jeczec n jafee

Gość zielonaasia
z ta chcetna to tez nie wiem jak mam sie zachowywac, no bo co mialam powiedziec Oczywiscie, cale zycie na Ciebie czekalam? Wiecie co przyjaciolka mnie dzisiaj instruowala, ze mam mowic, ze jestem sama i chcialabym miec takiego kogos, kto by mnie przytulil itp, bo to podobno na facetow dziala, no ale to sie kloci z moja dumą. No nie wiem co robic. Zalezy mi na nim.

Gość zielonaasia
do tego z kawa?

Gość bez_majtkuuuff
A nie możesz mu normalnie powiedzić, że zalezy Ci na nim i chciałabyś, żeby znajomość się rozwijała?

Gość bez_majtkuuuff
do którego chcesz. Kobity kombinuja jak konie pod górę!!! Niestety.

Gość zielonaasia
bez odzienia, Ty jestes facetem? no bo jesli tak, to sie zastanowie nad pierwsza propozycja. Moge mu powiedziec, ale z drugiej strony za szybko mu pokaze, ze mi zalezy na nim, no juz sama nie wiem popierdzelone to wszystko

Gość bez_majtkuuuff
a co za roznica???? Wez soe na cos zdecyduj bo marudzisz/

Gość zielonaasia
jesli jestes facetem, to czujesz jak facet, mam nadzieje ;), nie ale tak na powaznie, chcialabym ale nie chce sie osmieszyc. Jaka jest tajemnica zdobywania facetow??