Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staramloda

Mam problem z facetami... np. przy pierwszych spotkaniach...

Polecane posty

Gość staramloda
ok wielbiciel i inni z dobrymi radami:) moze juz nie bede sie zastanawiac i tak nic sama nie zrobie... jesli on mi nie pomoze, a im dluzej bedzie zwklekam tym wiekszy + dla niego, co bedzie to bedzie, samo sie powinno rozwiazac

Gość przemijamy..
Wszystko zalezy od rodzaju ludzi, chwili, splotu wydarzeń, przeznaczenia, ryzyka? , spontaniczności, siły iskrzenia... Mozna wszystko, jesli sie akurat w danej chwili tego bardzo pragnie.

Gość staramloda
czyli wielbiciel uwazasz sie za "pierdole" ?

Gość staramloda
:D ja sie nie wstydze, za stara jestem na takie;)

Gość jestem starym prawiczkiem
ja tez mam problem z kobietami przy pierwszych spotkaniach

Gość staramloda
przemijamy.... taka prawda, tylko czy im wiecej ryzyka tym wiecej szans? byc moze to wszystko przeznaczenie... i ilosc nie ma znaczenia, hmm zapewne nie dowiemy sie nigdy:) Chcialabym tylko by On byl moim facetem, szkoda, ze nie wiem co tam naprawde o mnie mysli. Poczekam troche, a moze przynajmniej tego sie dowiem.

Gość staramloda
wielbiciel jednym z moim problemow, o ktorym pisalam jest wlasnie mezczyzna, myslalam, ze tez do tego gatunku sie zaliczasz....

Gość dndu
wielbiciel to gstunek prejsciowy :P

Gość staramloda
wielbiciel, mysle, ze te rozterki kazdego dotykaja, wczesniej czy pozniej........:/.

Gość staramloda
ZATEM ZAMYKAM TOPIK. KONIEC Z PROBLEMAMI:O

Gość przemijamy..
staramłoda-jestes za stara, zeby stroić takie fochy;)...i za młoda może, żeby wiedzieć, że jeśli mężczyzna chce trzymać twoją dłoń w swojej dłoni, to jest to potrzeba bliskości i rodzaj czułości i , że za tę nieszczęsną rękę nie zaciągnie cię na chama do łóżka :) Daj na spontan, jeśli powtórzy gest, nie wyrywaj tej ręki, uśmiechnij się do niego. Jesli zechce Cie pocałować, to zrób to, jeśli i Ty tego chcesz. I powiedz, ze to było bardzo miłe.

Gość potrzeba bliskosci
i ten rodzaj czulosci pojawiaja sie, gdy wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze ze znajomosci bedzie cos wiecej niz zwykle kolezenstwo :) Wtedy - jak najbardziej :) Ale kolegi calowac nie zamierzam ;)