Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staramloda

Mam problem z facetami... np. przy pierwszych spotkaniach...

Polecane posty

Gość staramloda

Witam. Nie wiem jak postepowac z facetami przy pierwszych spotkanich:( Zazwyczaj sama bylam, mimo nie tak mlodego juz wieku... Czy mozna juz na 1 spotkaniu isc razem za raczke? :O Chcialabym nawet sie pocalowac lecz czy facet nie pomysli sobie ze jestem latwa??? On bardzo mi sie podoba, tylko nie potrafie tego okazac, a moze to jest zbedne? Jak Wy sie zachowujecie z facetami? Ludzie pomozcie, stara jestem i tak niedowiadczona :o

Gość staramloda
wielbiciel 70B:) zbyt niesmiala jestem, i nic nigdy z mojej inicjatywy raczej nie wyszlo, mysle nawet, ze nie jestem w stanie tego zmienic, przelamac sie.... Nie chcialabym go zrazic do siebie... a przy tym nie chce sie narzucac, buuu jakie to zycie okrutne jest Hmm ale bardzo mi sie podoba Twoja rada:) najwyzej mu sie oddam hehe

Gość kogelmogiel
nie wiesz jak mu to okazać? okaż mu swoje zainteresowanie, uśmiechaj się, słuchaj go uważnie itd:)

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
koniecznie oblizuj usta ruchem okrężnym w przerwach kiedy akurat nic nie mówisz

Gość tylko nie to
TYLKO BEZ KOGIEL MOGIEL !!! WY TAM Z TEJ WASZEJ STOLYCY !!!

Zatem trzeba Cię ośmielić. Może On Cię ośmieli...? Tylko musiałby wiedzieć, że o to chodzi... i takim sposobem kółeczko się zamyka ;)

Gość Jezeli o mnie chodzi...
to chodzenie za raczke po pierwszym spotkaniu nie wchodzi w gre :) po pierwszym spotkaniu nie ma jeszcze zwiazku, wiec odpada i tyle ;)

Gość staramloda
tak przy nim nie sposob sie nie usmiechac...:) tylko najgorsze jest to, ze ja nie wygaldam na taka niewinna dziewczynke.. i napewno jeszcze nie przyszlo mu nawet do glowy, ze ja tak naprawde nie mialam chlopaka, nie zamierzam tez mu tego mowic, A pozatym wydaje mi sie, ze jestem taka troche neutralna? Nie wiem jak moglabym mu dac do zrozumienia, ze mi sie podoba... Gdy mnie wzial za raczke, to bylo calkiem mile ale pomyslalam, ze chyba tak nie wypada? na 1 spotkaniu i zabaralam, moze zle zrobilam? Mogl sobie pomyslec, ze nie jestem nim zainteresowana? Wielbiciel 70B? Nie wiem co robic:(

Gość staramloda
Tak sobie wlasnie pomyslalam, ze nie ma zwiazku przeciez, tylko nie chce by tego zle odebral......

Myślę, że źle zrobiłaś, no ale cóż, stało się. Na drugi raz nie zwracaj uwagi na to co wypada, a co nie wypada, tylko czy tego chcesz, czy nie ;) I spróbuj sama się trochę ośmielić, chociaż troszkę :)

Gość sorry ale akurat ja
nie caluje sie z obcymi mezczyznami albo z kolegami ;) To samo sie tyczy trzymania za reke ;) Wiem... staroswiecka jestem :]

Gość staramloda
W jaki sposob mam sie osmielic, jestem tak niesmiala, ze nawet niepotrafie sie w oczy dluzej parzec

Gość sorry ale akurat ja
To nie brak odwagi (chociaz nie powiem... zawsze jej brakuje!) tylko zasady ;) Juz sie jeden kolega przekonal jak wazne dla mnie :] Wciaz mi to wypomina :P

Gość staramloda
W sumie nie chce jakichs przygod... on poprostu mi sie podoba i.... chcialabym wiele, ale moze tak mi sie tylko wydaje, pewnie zawczesnie na takie dezycje, wcale go nie znam; tylko co mam jemu powiedziec??? gdy znowu wezmie moja reke? Wtedy czuje sie tak niepewnie..... To nic zlego ale... na pierwsza lepsza tez nie chce wyjsc

Gość sorry ale akurat ja
aaaaa, zakumalam - z odwaga to nie do mnie ;)

Gość staramloda
wielbiciel wtedy mnie jeszcze wezmie za jakas alkoholiczke, i malolate.

staramloda ---> aha, i jak mu dasz potrzymać się za rękę, to wyjdziesz na \"pierwszą lepszą\"? :D no proszę Cię...... :D:D

Gość staramloda
sorry akurat ja... a co Ci kolega ciagle wypomina?

Gość sorry ale akurat ja
Kolega mi wypomina, ze prawie zrobilam mostek, zeby nie dac sie Mu pocalowac ;) To zdaje sie z okazji Dnia Kobiet bylo... On korzysta z kazdej okazji :P

Gość staramloda
a jak na splecionych dloniach sie nie skonczy? tylko na pocalunku?:) Moglby wtedy uznac, ze jestem stragiona, a tego juz bym nie chciala. Za wczesnie.

Gość staramloda
wielbiciel nawet sie nie przyznam ile mam lat, lepiej bys nie wiedzial, tak... ciezko uwierzyc w dzisiejszych czasach.

staramloda ---> na te pytania już odpowiedziałem :) \"Na drugi raz nie zwracaj uwagi na to co wypada, a co nie wypada, tylko czy tego chcesz, czy nie\". To chyba dobra rada ;)

Gość wielbiciel nie rob takiej miny
Ja tez tak uwazam ;) Znaczy nie, ze nie chce by pomyslal, ze jestem taka a owaka ale ja sama uwazam ze za wszesnie. A bez glebszych uczuc zadnych oznak tych przyszlych uczuc nie bedzie i juz ;) bo jakbym od pocalunkow zaczela to co pozniej? :P

Gość staramloda
albo napisze jestem blizej 30dziestki niz 20dziestki... tyle starczy. Hmm a tych moich rosterek przecie on nie zna.... to juz tylko moj problem, i poza to miejsce nie wyjdzie