Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnao

CO MAM ROBIĆ??? POMÓŻCIEo

Polecane posty

Gość bezradnao

Od 7 miesięcy chodzę ze wspaniałym chłopakiem. Chyba jeszcze nikt mnie tak nie kochał...dopóki go nie poznałam, moje życie było puste i większość facetów mnie raniła i wykorzystywała;o( z nim jest inaczej...i wiem i czuję, że on mie naprawdę kocha. Ale od dłuższego czasu ciągle się o coś kłócimy, i to nie są zwykłe kłótnie...my poprostu wpadamy we furię, obrzucamy się takimi przykrymi słowami...ja jestem uparta, a on w sumie nie lepszy. Od kłótni do kłótni, przechodzimy samych siebie;o(( dzisiaj na przykład się poszarpaliśmy...ja go uderzyłam tak niefortunnie w twarz, że poleciała mu krew z nosa;o(ciągle się kłócimy, a potem przepraszamy...co ja mam zrobić???co my powinniśmy zrobić????

Gość jak tylko podniesie głos
potulnie uklęnij i weź mu do buzi. Oboje będziecie szczęśliwi a i kłotni nie będzie

sprobuj obracac powod do klotni w zart, to chyba jedyna rada, i staraj sie nie krzyczec na niego, zawsze dochodzi do wymiany zdan,ale starajcie robic sie to spokojniej, bez wrzasku

to ty zła kobieta jesteś - idzcie na terapie !

Gość a o co chodzi
nawróć sie do Boga

Gość bezradnao
niby dlaczego to ja jestem zła?;o(((staram się jak mogę, ale nie mogę być idealna;o((

Gość bezradnao
kiedyś się codzień modliłam, ale teraz od dość dłuższego czasu zapominam o Bogu..

Gość bezradnao
a o wszystko...o to że pije tyle piw, o to że spojrzał się na jakąś laskę, albo jak do mnie ktoś zagada...powodów można wymieniać bez liku;o((((