Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dygres

oglądam się za kobietami w ciązy

Polecane posty

Gość dygres

nie mogę się napatrzeć, na ulicy, w autobusie, w sklepie. czy to instynkt ojcowski?

Gość a_anka
może kompleks Edypa

Gość nji
a masz kobiete?

Gość dygres
Mam 29 lat w udanym (narazie) małżeństwie od roku w sumie to za niedługo będziemy się starać. Kompleksów nie posiadam - przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo

Gość dygres
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kompleks_Edypa wogóle nie widze zwiazku.... poprostu w/g mnie ciąża dodaje uroku kobiecie i wyglada inaczej co przyciąga mój wzrok - i wcale nie jest to ochota na sexik z nimi jak to moze sobie ktoś pomyśleć. Poprostu fajnie wyglądają - szczególnie teraz latem... PS. Do wóżków tez zdarza mi się zajrzeć...

Gość tomek4
spokojnie jeste normalny ja tez się oglądam:P

Gość Niechce mi sie myslec ...xD
JA slyszlaam ze niektorym mezczyzna wlasnie podobaja sie kobiety w ciazy :P tylko niewiem gdzie to slyszlalam ale niejest to nic zlego poprostu kobieta w ciazy czuje sie piekna i tak tez jest odbierana przez ludzi :D to jest piekny stan i inni to zauwazaja (szczegolnie mezczyzni) kiedys dawno dawno temu dla prechistorycznych mezczyzn kobieta w ciazy byla atrakcyjna (chyba dlatego ze to byl oczywisty znak ze jest plodna) niejestem do konca pewna czy ma to jakios zwiazek z dzisiejszymi czasami ale moze meszczyznom pod tym wzgledem zostalo cos po naszych przodkach xD

Gość Laska w ciąży jest atrakcyjna
bo można ją posuwać bez gumy nie ryzykując, że zajdzie w ciążę ;-)