Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzezwo myslaca

Sluby przed trzydziestka powinny byc karalne

Polecane posty

Gość tak tak tak tak
dokladnie popieram autorkę !!! mlodosc jet po to aby korzystac z zycia a nie pakowac sie w obowiazki !!! :):):)

Gość o jejku nie moge ostatnio
Tak mam znajomych, ktorzy pobrali sie po trzydziestce, a rok pozniej byli po rozwodzie, bo nie mogli sie dogadac co do podstawowych spraw. Kazde mialo swoje nawyki i przyzwyczajenia i nie planowalo tego zmienic.

Gość looooooooooo
zaden nick nie wchodzi na imprezki to sobie zabardzo nie pochodzilas jak zaszlas w ciaze w wieku 20 lat... :O mialas innego faceta oprócz męża???

Gość looooooooooo
bo trzeba je karmic kilka razy w nocy..bo nie zawsze jest z kim je zostawic...bo ze zmeczenia sie nie chce..bo nauka-studia....

Gość looooooooooo
pewnie wpadka to była??

Gość dobreeeeeeeeeeeeeeeee
Jak sie ma dzieci to sie z dupa w domu siedzi i wychowuje :o

Gość looooooooooo
wspołczuje tesciom :O

Gość dobreeeeeeeeeeeeeeeee
I co ? Chcialabys zeby za 6 lat Twoja corka powtorzyla Twoj wyczyn ? :o

Gość wredna zolza zezowata
ha ha ha! wpadkę zaliczyłaś :D :D :D hehehe i co, jesetś dumna? teraz jest Ci do śmiechu bo juz ja odchowałaś, ale n apoczątku po 20 kiedy życie dopiero zaczyna Ty szorowałaś pieluchy na tarce, żeby gównem nie zaszło teraz mowisz ze jests super babka bo masz juz wszystko za soba, meza i dziecko, ale tak naprawde żalujesz tego, tylko teraz robisz taka przykrywke ze niby o innym zyciu nie myslalas sorry ale zyjemy w 21 wieku i wychodzenie za maz w wieku 20 lat i zaliczenie wpadki to patologia jak sie zowie.... popieram autorke, i wieci,e co jest najgorsze, ze laski sie teraz burzą, bo są tak słabe psychicznie ze nei potrafia do 30 samodzielnei istniec, tylko uwieszaja sie na ramionach faceta jak bluszcz i chca tylko rodzicc dzieci by go przy sobie zatrzymac.... do małżeństwa trzeba dojrzeć....LO

moim? sa daleko :) rodzice tez :) choc nie powiem zawsze moge na nich liczyc w razie potrzeby :) takie jest moje zdanie ,a nie jest to teoria :) ja jestem szczesliwa i to mi wystarczy,a kazdy nei sam decyduje kiedy chce miec dziecko,dlaczego ktos ma nam tego zabraniac lub za to karac?

Gość mezatka22
mam 22 lata i jestem mezatka,nie jestem w ciazy,nie bylam w dniu slubu,wczesniej tez nie urodzilam!! wyszlam za maz z pelna swiadomoscia tego co robie,z wielkiej milosci i z glowa.mamy gdzie spac,co jest,czym jezdzic,wiec nie bylo tez pochopnie i obylo sie bez pomocy rodzicow!!! wiec niewiem czemu mialobyc to karalne?? mysle,ze nie metryka w tym wypadku jest wazna!!!

Gość doobreeeeeeeeeee
Mezatka - w pelni swiadoma to Ty za 10 lat bedziesz...

mezatka22---> nie rozumiem dlaczego dziewczyny nie moga zrozumiec ze ktos tego chce,ze jest szczesliwy??? ale co nam tam :) grunt ze jest nam dobrze,pozdrawiam🖐️ i powodzenia for all bez wzgledu na wiek i stan cywilny :)

Gość mezatka22
-----> nie,nie swiadoma tego co robie bylam w 100% w dzien slubu i bardzo dobrze mi z tym:) -----> zaden nick niewchodzi-----zazdrosc??hmm?? moja babcia wyszla za maz majac 16lat!!!! przy moim dziadku czula sie najwspanialsza i najszczesliwsza kobieta na swiecie przez prawie 50lat!! co ma wiek do milosci??

Gość mężatka325
ależ Wy kobity jestescie złośliwe,przeciez nikt Wam nie karze zakladać rodziny przed 30,to jest sprawa każdej z osobna!!! A te co mają meżów i szczęśliwe rodzinki-pozdrawiam:)

Gość mezatka22
czysta zazdrosc nic wiecej

Gość Jasne____
bo jest czego zazdroscic :o

Gość jest czego