Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natanka27

Najlepszy sprawdzony specyfik na cellulitis - pomocy!

Polecane posty

Gość Li9
Dziewczyny, naprawdę sądzicie, że ta kofeina zawarta w kremach na cellulit (które -nota bene - wcale nie działają!) jest w stanie cokolwiek zdziałać? Od takiego pomaziania kremem jeszcze nikt nie umarł. Co innego kremy z tretinoiną,to wykluczone, ale takie tam żelki,które nie przynoszą żadnych efektów, a jedynie mają dawać efekt psychologiczny?! Ja używam od 4 miesiąca Lirene (Eris) żel przeciw cellulitowi, bo fajnie nawilża nogi w upalne dni i łagodzi. Cellulit jak był, tak jest. W kawie i herbacie znajdziecie więcej kofeiny! Pozdrawiam.

lukcylady to mnie pocieszyłaś;) mam nadzieję, że i u mnie tak będzie! Jestem obecnie w 6mc i też zauwaźyłam na udach i pupie cellulit. Nigdy nie miałam takich problemów, okropnie to wygląda. Oby udało mi się jakoś tego pozbyć ;)

Moja pomarańczowa skórka na udach i pupie była obrzydliwa, ale właśnie po długim męczeniu się dietami zdecydowałam się na zabieg Dermapen. Teraz wyglądam znacznie lepiej i nie wstydziłabym się pokazać na plaży gdyby była ładna pogoda :)