Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanaaa

Czy można oddać zakupioną wycieczkę - last minute??

Polecane posty

Gość Zalamanaaa

Witam. mam następujące pytanie: czy jeśli zakupiło się już wycieczkę w biurze podróży, to czy istnieje możliwość "oddania" jej w jakiś sposób z powrotem? tzn. czy to jest wykonalne dla tych pracowników czy W ZADEN SPOSóB NIE? pytam, bo pracuje tam moj znajomy, ktory najpierw mi ją "wcisnął" nie informując do końca o pewnych sprawach (a to wiąże się z moim zdrowiem- alergia) a teraz przysięga że zwrot jest "fizycznie" niemożliwy, bo dane już poszły etc. Prosze o porade- Co mam zrobić?? Jestem zrozpaczona :(

Gość Zalamanaaa
czy nikt nie był w takiej sytuacji...?

Gość ale przciez
mozesz pojsc do biura i poprosic o regulamin! w kazdym katalogu jest regulamin i tylei tam wszystko pisze

Gość a na drugi raz to czytaj
za co płacisz!

Gość Hmmmmmmmmmmm
A z jakiego to biura podróży?? Oczywiście, że jest taka możliwość. Fajnego masz znajomego, to jakaś ściema zę dane poszły.

Gość Hmmmmmmmmmmm
A skoro to twój znajomy to tym bardziej powinien ci pomóc. Bo w zasadzie zwrot całości się nie należy, ale jakby pokombinować to może ci zaproponować inną wycieczke w zamian albo porpostu możesz znaleźć kogoś innego na twoje miejsce i odsprzedać mu swoją wycieczke. Nie widze problemu. U nas w biurze tak robimy. Pozdrawiam

A co to za wycieczka? Z jakiego biura i na kiedy? Kiedy wykupiłaś? Myślę, że ciężko Tobie będzie dlatego, ze jeśli on jako pracownik biura Tobie nie pomoże to nie ma wielkich szans. Znajdź kogoś kto odkupi od Ciebie. Jeśli to last minute to chyba nie ma takiej możliwości. Wycieczkę można zwrócić w kilku terminach to zależy od biura i umowy, ale nigdy nie zwracają pełnych kosztów. POdejrzewam, ze ubezpieczenia od kosztów rezygnazji tez nie masz. Oj ciężko :( A co to za destynacja i alergia. Moze tak źle nie będzie co?