Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek20-dlatego jestem sam

Boję się mieć dziewczyny, bo nie przeżyłbym tego, jakby nie była dziewicą

Polecane posty

No właśnie. Skąd wiesz że jak już trafisz na tą swoją dziewicę, to będzie to idealny związek i się nie rozpadnie? Wiesz co, jak to nie jest prowokacja to Twoje myślenie jest bardzo niedojrzałe.

Gość buemwn
"Ja bym mógł nawet rok albo dłużej poczekać aż dziewica zdecydowałaby się ze mną pójść do łóżka." nawet rok? buahhaa, to slubu poczekaj Nwodo ma racje, to prowokacja

Gość Elliee*
pisze to mimo , ze sama jestem dziewcą -twoje rozumowanie jest chore , smieszne i EGOISTYCZNE -"nie moze miec wiecej partnerow niz ja" =EGOISTA! w zyciu nie chcialabym byc z kims takim jak ty, i wspolczuje twojej przyszlej dziewczynie takiego chlopaka egoisty,

Po prostu nie chcę kobiety, która spała z wiekszą ilościa facetów niż ja kobiet. A jak dziewczyna każe długo czekać na sex to znaczy, że jest porządna, cnotliwa i ma zasady

A wytrzymałbyś powiedzmy 5 lat bez seksu, bo Twoja kobieta miałaby zasadę że dopiero po ślubie?

Gość Elliee*
to jak gadanie do sciany, nie ma sensu ten topik ;)

Gość
Elliee*=> a czemu miałby być altruistą? Granie pod siebie zwłaszcza zanim związek się \"zawiąże\" to oznaka posiadania mózgu. A ty jesteś potwornie niedojrzała i egoistyczna (nomen omen). Chciałabyś, aby mężczyzna się poświęcał na ołtarzu miłości nie oczekując niczego w zamian. Każdy ma prawo szukać tego co mu się podoba i w sposób jaki mu się podoba.

Gość madziulkaaaa
Bolek- no to według mnie coś tu jest nie fair... Zgina cie na myśl że twoja kobieta z kimś tam już spała i robiła mu loda, a sam przecież nie jesteś prawiczkiem...:O To w takim razie ją też może zginać na myśl co ty robiłeś z innymi kobietami...;) Jeżeli ktoś nie jest prawiczkiem to nie ma prawa mieć pretensji że jego kobieta też nie jest już dziewicą (i na odwrót)

Gość _Bolek_
No dobra, ale ja jestem facetem. Poza tym ja miałem seks tylko bez miłości, a to się nie liczy. Kobieta natomiast musi się szanować.

Gość Elliee*
nie mow ze jestem egoistką , bo ja NIE WYMAGAM by osoba z ktorą to zrobie kiedys byla prawiczkiem bądz nie , nie to jest dla mnie wyznacznikiem miłosci.nie wymagam by facet sie poswiecal, poprostu on musi mnie kochac , a ja jego.to wszystko ,taka jest prawdziwa milosc

Do ślubu to bym nie wytrzymał, chociaż jakbym bardzo kochał to kto wie...

Gość madziulkaaaa
buhahaha!!!:classic_cool: "No dobra, ale ja jestem facetem. Poza tym ja miałem seks tylko bez miłości, a to się nie liczy. Kobieta natomiast musi się szanować. " poprostu niedowierzam...to już jest poprostu ZASRANY EGOIZM a niby facet sie nie n=musi szanować, hmm... No to pomyśl tak: rozdziewiczyłeś jakąś kobietę, po czym się rozstaliście (załóżmy że się nawet bardzo kochaliście wcześniej)...no to jej następny facet już nie będzie miał dziewicy... A teraz postaw się na miejscu tego faceta...wiesz co- tego Ci właśnie życzę!:classic_cool:

Gość _Bolek_
Poza tym ja nie robilem dziewczynom minetki, tylko od razu przechodzilem do wlasciwej akcji. Dlatego mnie calowac w usta dziewczyny nie musza sie brzydzic.

Gość a_dusia
bo to jest tak - przygladając się uważniej Twojej wcześniejszej wypowiedzi dochodzę do wniosku, ze Ty po prostu gwałt opisujesz :O

Gość a_dusia
_Bolek_ - moje głębokie wyrazy współczucia dla Twoich partnerek

Gość przecez bolek to prowokator
i zapewne kobieta, niedziewica :O olac 🖐️

Gość _Bolek_
Jaki prowokator, jaka kobieta? Ciezko sie tu co niektorym kobietom przyznac ze sie po prostu nie szanuja.

Gość a_dusia
a myślisz, że prawiczek to facet? przecież na kilometr czuć, że to kobieta :O

A po co miałbym być kobietą?

Gość _Bolek_
Jak po co? Zeby zadowalac oralnie facetow na przyklad :)

I po co kobieta miałaby robić taką "prowokację"?

Gość a_dusia
tego nie wiem :O

Gość a_dusia
....ale są różne zboczenia

Gość bo to jest tak
Adusia, to nie analizuj tak dokladnie :P chodzi o przelamywanie pewnych barier, do tego potrzebny jest silny (zwlaszcza psychicznie) wytrwaly mezczyzna :)

Gość madziulkaaaa
za to ty sie Bolek szanujesz...;) a przecież jeśli sie przespałeś z kobietą którą bardzo kochałeś i byliście w długim związku, ale jednak się potem rozstaliście...to jej następny partner ma sobie niby pomyśleć że ona się nie szanuje, tak...? bo się przespała z Tobą- facetem którego kiedyś naprawdę kochała...:) Kobieta nie zawsze traci dziewictwo puszczając się Za to ty się własnie przyznałeś do seksu bez miłości, więc się lepiej poprostu zamknij!

Chwila! Ostatnie posty na tej stronie to PODSZYW! Prawda jest taka, ze nie jestem prawiczkiem, ale mialem seks z jedna dziewczyna, z milosci. Ona byla dziewica. Teraz szukam tez dziewicy, ewentualnie takiej co byla tylko z jednym. Inaczej bym nie mogl.

Ale przyznaj Madziulkaa, że o kobiecie, która uprawiała sex bez miłości, albo tymbardziej w ten sposób dziewictwo straciła (np. na dyskotece) nie można powiedzieć nic najlepszego :( tak samo o dziewczynie, która miała wielu partnerów

Gość madziulkaaaa
owszem prawiczku, też tak uważam:) ale dokładnie to samo się tyczy facetów...:) A niestety co niektórzy faceci uważają że mogą sobie sypiać z wieloma partnerkami, a każda z nich najlepiej żeby była dziewicą...:O

Ja dlatego nie uprawiam przygodnego sexu, nie sypiam z koleżankami ani nie chodzę do agencji, bo wiem, ze wtedy nie miałbym moralnego prawa wymagania od swojej dziewczyny przywoitości i dobrego prowadzenia się

Gość otuvmecm
ciebie zadna nie chce, dlatego wciaz jestes prawiczkiem. tak wynika z tego co piszesz, a usprawiedliwiasz sie jakimi moralami