Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka_20

Dziewczyny jaki macie styl???

Polecane posty

Gość Lilka_20

I ile macie lat???? Wydaje mi się, że każdy ma prawo do własnego stylu, każdemu podobają się inne rzeczy, ma inny gust, zależy to też od tego co robimy w życiu i jak się chcemy czuć, czy swobodnie, wygodnie czy elagancko albo seksownie. Ja mam 20 lat i ostatnio moja kuzynka bardzo stanowczo zwróciła mi uwagę, że powinnam się ubierać bardziej elegancko, statecznie i poważniej. Ona jest mniej więcej w moim wieku a nosi tylko spódnice z kwiatkami, koronkami do tego złote torebki, trwała, pierścionki, satynowe bluzki... no ok niech ubiera się jak chce, to indywidualna sprawa każdego jak o siebie dba i co ubiera, ale to nie znaczy, że ciągle ma mi zwracać uwagę i czepiać się mojego stylu. Ja lubię się ubierać kobieco ale bardziej w stylu funky, soul, R&B czasem w stylu lat osiemdziesiątych disco, glamour. Bardzo lubie żywe kolory, fajne gadżety np duże okulary, kolorowe spinki, kolczyki, paski, czasem ubiore do spódnicy białe buty freestyle, a czasem fajne szpilki, lubie zare, h&m, cropp town, tally weijl, benetton, vero mode, bershke, wiadomo, ze jak jest jakaś okazja czy uroczystość to ograniczam te wielkie dodatki i ubieram się bardziej elegancko, ale myśle że w moim wieku moge zaszaleć, kiedy będe takie rzeczy nosić??? A wy jak lubicie się ubierać???

Gość Zzzzuzka
ja mam 23 lata, ale też lubię się tak ubierać seksownie, ale troche jak nastolatka,to źle?

Gość a ja jestem 18stka
i ubieram sie bardzo różnie, to zalezy, ale ostatnio zauważyłam że mam za duzo koszulek i spodni, a za mało spódnic i takich bardziej dziewczęcych/kobiecych bluzek, a sukienki mam tylko 3, ale 2 kupiłam chyba 3 lata temu i sa za małe na mnie, a jedna to sukienka na wesele i koniec, musze ubierać sie bardziej jak dziewczyna

Gość a mój styl kreują szmateksy

ja lubię sie ubierac kobieco:) a nawet bardzo kobieco, lecz nie wyzywająco:) niestetyy ze spodnic muszę zrezygnowac ze wzgledu na zylaki 😭 czasami na sportowo:) ale przeważnie elegancko:)

Gość forum MODA i UBIÓR
jest tu taki, wiecie?

Gość hermosa22
Dzisiejsze mlode kobiety nie maja W OGOLE stylu, bo ubieraja sie w to, co znajduje sie w sklepach H&M, Zara i innych znajdyujacych sie w kazdym centrum handlowym. Jak geje projektanci wymysla sobie legginsy, wszystkie baby nosza legginsy, wymysla spodnie rurki, wszystkie nosza rurki. To sie nazywa slepe podazanie za moda, a nie posiadanie wlasnego stylu. Zapominacie tylko, ze projektanci projektuja glownie ciuchy na figury chlopczyc, czyli zerowa roznica miedzy pasem a biodrami, nogi w udach o takiej samej szerokosci jak w kolanie. Kiedys taka figura byla mega nieatrakcyjna, teraz wszyscy do takiej daza, to jest po prostu chore....

Gość Lacosta20
Lilka bardzo fajnie ubierasz się jak na swój wiek :) Ja tez mam 20 lat i taki styl jak Ty :) A jeśli ta siostrzenica lubi za młodu ubierać sie tak jak moja babcia to niech sie lepiej nie odzywa . Jesteśmy jeszcze młode wiec po co przez fryzure czy ubiór dodawać sobie lat i powagi ?

Gość Rudra_
Mam 19 lat, lubie sportowe, wygodne ale i orginalne ciuchy. Łącze style, bawie się nimi. Na codzień dżinsy rurki i koszulki z h&m (mam ich z 20). Mam dość orginalną urodę i nie chce jej przyćmić ciuchami, ja zdobię szatę nie ona mnie ;D

Gość dodofanka
a ja ubieram sie jak Doda:)

Gość taka sobie zwykla dziewczyna
mam 25 lat i lubie ubrania kobiece, eleganckie i niewyzywajace, stonowane kolory, zadnych rozow i pomaranczy, lubie dobra jakosc ubran - lepiej miec kilka porzadnych rzeczy niz stos szmat tracacych forme po praniu, dzinsy i podkoszulki zostawiam na weekendowe wyjazdy - do pracy nosze kostiumy, spodniczki, eleganckie bluzki, sukienki, lubie szpilki ale tylko klastyczne - zadnych szpicow, balerinek, koturnow, nie znosze spodni, w rurkach wygladam glupio :-)

Gość Keck
mam 22 lata i ubieram się różnie - raz bardziej elegancko (ale bez przesady), raz bardziej na luzie - zalezy na co akurat mam ochotę. nie podążam slepo za modą - wybieram to, co mi się podoba albo to, co na mnie pasuje. Np. teraz bardzo modne są baleriny - ale ja ich nosić nie będę, mimo że mi się podobają, bo jestem niska i do tego mam dosyć potężną nogę i baleriny+spódnica nie dają dobrego efektu, a jak założe do spodni to cała sylwetka wydaje się dosyć "przycięzkawa". Ogólnie preferuję tzw. sportową elegancję, czyli złoty środek. Poza tym uważam, że odpowiednimi dodatkami można każdy bardziej elegancki strój przerobić na strój bardziej na luzie i na odwrót. Na dodatki zwracam uwagę - buty, torebka, kolczyki, bransloteki - dla mnie ważne jest, zeby to do siebie pasowało i pasowało do całości stroju. Nie lubię mieszać stylów, kolorów, bo zawsze boję się, że można przesadzić, ale podziwiam dziewczyny, które to robią i wyglądają dobrze :)

Gość błyskotliwa21
a ja kocham dżinsy i obcisle bluzeczki do tego buty na wysokim obcasie i troche błyskotek- mam 21 lat

Gość mam 20 lat i luuubie
hmm to znaczy kiedys styl rock punk rock jeszcze rok ,dwa lata temu... teraz lubie nosic zwykle dzinsy, koszulki, bluzy z kapturem, tak zwyklo i swobodnie... podoba mi sie tak trosdze ze stylu reggae. obuwie sportowe, adidasy jakies fajne, w lato sandaly sportowe lub plaskie zwykle skorzane. a 2 lata temu to jeszcze w glanach caly rok mykalam;)

stylu funky, soul, R&B czasem w stylu lat osiemdziesiątych disco, glamour zare, h&m, cropp town, tally weijl, benetton, vero mode, bershke nie rozumiem 3/4 pojęć , a to chyba oznacza , że mam SWÓJ styl, nic z powyższych...

Gość angel666
dodofanka to znaczy co?nosisz skórzane spódniczki,kozaki z węża i bluzki kończące się tuż pod stanikiem?Ciekawa jestem GDZIE się tak ubierasz....Do szkoły?Na miasto? :p :p :p

Gość sexylady
Ja mam 18 lat,lubię ubierać się raczej elegancko.Mój standardowy codzienny ubiór to dżinsy,żakiet i szpilki :)

Nie zgadzam sie z Tobą hermosa22 Dlatego ,że każdy ubiera sie jak chce i ni kazdy chodzi za moda poniewaz oni tylko podaja nam propozyjce jak mozemy sie ubierać ... A młode dizeczyny (powtarzam sie) nie chodza za modą bo jesli im sie nie podoba lub nie pasuje to do nich to w tym ni chodza a niektorym sie podoba i to nawet bardzo t w tym chodza i jesli przekonaja sie ze jest to taki styl jaki szukały i czuja sie wygodnie to dlaczegomaja nie chodzic .. A Ty mowilas ze chodza tak bo taka moda akurat... Ale dizewcyzna o teigej nodze nie ubierze tego zeby byla modna jesli jej sie to nie podoba ... raczje... prawda? Ja wlasnie znalazlam swoj styl w rureczkach i balerinkavh i bardzo mi sie to spodobalo wiec chodze;] ale nie lubie tych dodatkow wszystkich... przyzwyczajenia raczej ;p

Gość SarahNelc
A więc tak, może rozpocznę od kolorów. W mojej szafie przeważają: czarny, brązowy, beżowy i biały. Jest też sporo czerwieni. Nie lubię spódnic, ani spódniczek, w ogóle ich nie noszę. Najczęściej chodzę w dresach, bo mi tak wygodzie - czy do sklepu, czy w domu. Na wyjścia dżinsy, koniecznie ciemne, żeby mnie trochę wyszczupliły. Buty - adidasy - żadnych szpilek, bo są niewygodne i czuję się w nich jak idiotka. Ogólnie ubieram się na sportowo i tak lubię, bo nie mam figury, która pozwoliła by mi ubrać się bardziej seksownie. Wiem, że niektóre dziewczyny są tłuste jak wieprze, a mimo to ubierają obcisłe biodrówki, z których wylewa się sadło... Ale ja nie zamierzam się tak ośmieszać. Może nie mam idealnej figury, ale mam godność. Co jeszcze? Włosy mam długie, do ramion, naturalny ciemny blond, proste, bez żadnych cieniować, balejażów, pasemek i innych gówien. Na co dzień się nie maluje, na wyjścia rzęsy tuszem i usta pomadką bezbarwną, żeby nie pierzchły. Nie noszę kolczyków, bo nie wyobrażam sobie przekłuwania, kaleczenia mego ciała. W uszach tez nie mam. Biżuterii tez nie lubię , wkurza mnie. Ogólnie wiem, że jestem w sowim stylu mało kobieca,a le mam to gdzieś. Tak mi wygodnie. Nie jestem sztuczną lalą, ani różowa laską. Po za tym są ważniejsze rzeczy niż wygląd zewnętrzny, lepiej rozwijać intelekt. pozdrawiam.

Gość mam 27 lat
lubię styl militarny, hippisowski, gotycki, wiktoriański więc czasami występuję w moro i glanach, czasami w skórzanych spodniach, w długiej sukni z kameą a czasami sukience w kwiatki i korkowych koturnach... Warunek - ma być obcisło i kobiecy fason, żadnych worów.

Gość dziekiWamKochamSiebieBardziej
hehe jak byśmy byli tacy sami to świat byłby nudny!!! ci co chcą nosić eleganckie ubranka proszę bardzo a ci którzy chcą chodzić na luzie "no problem" :) ja mam 19 latek i mam kumpelki które ubierają się bardziej elegancko, a ja??? hehe dzinsy, t-shirt, addiadaski i hejka;D i co mają mnie krytykować z tego względu??? a niech mnie krytykują a wiecie czemu nas krytykują???? mo nam zazdroszczą, bo zawsze obgada cie ten kto czegos ci zazdrosci:)

Gość gość
Mam mam ogromny problem z wyczuciem stylu. Chyba muszę poprosić o poradę stylistkę z http://brb-doradztwowizerunkowe.pl/home/ , bo podobno potrafi zrobić niezłą metamorfozę :)