Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna i zła

moj facet woli łowic ryby niz spedzic wolną niedziele ze mną

Polecane posty

Gość bardzo smutna i zła

cały tydzien pracuje i sie nie widzimy ja teraz siedze sama i sobie myśle czy wszystko jest ok skoro on tak postepuje???pomóżcie:(;(:(

Gość moze lepiej
ze lwoi ryby odstresuje sie a nie lezie do innej baby jak moj ex- mial to w zwyczaju

Zamiast się zastanawiać daj JEMU powód do zastanwoienia. Tak sobie zorganizuj czas, aby - kiedy on wróci do domu - Ciebie nie było. Jeżeli mieszkacie osobno, a on jutro zapyta co robiłaś w niedzielę, roztocz przed nim barwną, aczkolwiek realistyczną opowieść.

A co ja mam powiedziec ,ja sie ze swoim widze 2/3 razy w tygodniu...I to po 2/3 godziny. Faceci już tacy są...Głowa do Góry!

To przykre. Nie moglabym być z takim facetem. Caly tydzień się nie widujecie a w weekend woli być sam... nienormalne ! Moj za to woli siedzieć w domu bo deszczyk mu przeszkadza zamiast gdzieś wyjść...

Gość a może*****
następnym razem wybrałabyś się z nim na te wędkowanie:)

Jedź z nim gdzieś nad jezioro, oboje miło spędzicie czas, on połowi, ty weź krzyżówki, książke, poopalasz sie... Wilk będzie syty i owca cała, a potem rybki usmażycie i będzie jeszcze lepiej :) Wiem coś o tym, mój ojciec łowił całe życie ;)

Gość a może*****
no właśnie jak dla mnie to też rodzaj relaksu i odpoczynku. Zabieram ciekawa książkę, opalam sie, spaceruje. Ostatnio nawet sama spróbowałam trochę połowic i przyznam szczerze ze mi się spodobało. Zamierzam kupic sobie osprzęt:)

Gość bardzo smutna i zła
czesto z nim chodze na ryby ale dzisiaj z pewnych powodów musiałąm pzryjechać do domu a on nie uszanował tego i nie przyjechał ze mną wolała zostac i raczej juz dzisiaj nie przyjedzie

Z drugiej strony dajecie tym facetom za mało przestrzeni życiowej. Czasami niepotrzebnie sie denerwujecie, stresujecie, żeby facet tylko siedział non stop przy was. Masz wolną chate? Zadzwoń do starej znajomej, niech przyjdzie na babskie pogaduchy. A jesli już rzeczywiście jego zachowanie bardzo cie razi ustalcie, że w takie a takie dni jedziecie razem, a w inne on jedzie sam a Ty zajmujesz się sobą (idz do kosmetyczki, zrób se maseczke, manikiur i pedikiur ;) aromatyczna kąpiel itp) Dzień bez chłopa w domu nie musi być dniem straconym, a wręcz przeciwnie i nie ma co dorabiać sobie swoich filozofii, że on nie ma dla Ciebie czasu, bo każdy potrzebuje rozwijac swoje pasje :)

Gość bardzo smutna i zła
mam mnóstwo czasu w tygodniu na takie rzeczy jak kosmetyczka maseczka itp nie mieszakmy jeszcze razem i dlatego tak mnie to boli ze on cały tydzien pracuje a w niedziele łowi te p.... ryby zamisat spedzic ten czas ze mną rozumiem jakby sonie połowł z 2 ,3 godziny a póżniej pzryjechał do mnie no ale marne szanse:(:(:(

Gość enzoriko
mój kumpel też tak robił bo to dziewczyna o niego zabiegała i tak go prosiła o to rzby z nią chodził zę nie mógł a raczej nie potrafił odmówić i męfczył siez nią 6 miechów w zwiażku stosując podobną taktykę co twój men

Gość bardzo smutna i zła
tylko jestem z nim juz 3 lata jestesmy zareczeni i wydaje mi sie ze taki związek juz do czegos zobowiązuje. i ja napewno go o nic ni prosze ma oprawo wyboru tylko pozniej moze miec pretensje wyłącznie do siebie.

Gość enzoriko
a kto o kogo zabiegał??

Gość Madlena77
Moj tez tak robi. Nie lowi co prawda ryb ale siedzi przed komputerem albo oglada Tv w kazdej wolnej chwili. Ilez do diabla mam sie sama soba zajmowac, ciagle organizuje sobie czas sama. Kiedys mial rytual porannego wstawania w weekend i picia kawy przed komputerem, teraz to rano trwa do 16,00-17,00, pozniej siedzi przed telewizorem. Faceci chyba po prostu sa nudni. Acha, jak slysze tekst o odstresowaniu sie to chce mi sie wrzeszczec

Gość bardzo smutna i zła
on poprosił mnie o chodzenie

Gość ożesz k.. ja p..
baby! czy wy nie rozumiecie ze człowiek chce sobie chwile odpocząc w ciszy? Pierdnac na łonie natury? podubać w nosie bez słuchania głupich wymówek? W to byscie chciały zeby z chłopem czytac Harlequiny z podziałem na role, albo robic z nim psychotesty z babskich gazet, nie?

Gość Madlena77
Nieee, chcialabym zeby w wolny dzien powiedzial do mnie wiecej niz "uhuuu, kiedy obiad?"

Gość a mójfacet to...
a mój facet zamiast spotkac się z kumplami, chce spędzać ze mna każdą wolną chwilę. jest zazdrosny o każde moje wyjście, siedzi w domu i rozpacza ze mu za mało czasu poświecam, a ja sie dusze. ps. jest w sklepie, zaraz wróci . przygotuje jakąś pyszną kolacje, a ja tu marudze... może to ze mną jest coś nie tak;)

Gość a mójfacet to...
a mój facet zamiast spotkac się z kumplami, chce spędzać ze mna każdą wolną chwilę. jest zazdrosny o każde moje wyjście, siedzi w domu i rozpacza ze mu za mało czasu poświecam, a ja sie dusze. ps. jest w sklepie, zaraz wróci . przygotuje jakąś pyszną kolacje, a ja tu marudze... może to ze mną jest coś nie tak;)

Gość gość
żadne skrajności nie są dobre :p

Gość gość
myślę, że facet, który ma pasję jest bardziej interesujący, mój chłopak w wolnej chwili lubi łowić ryby i ja to doceniam, że potrafi sobie zorganizować czas, czasem mu wręczam akcesoria wędkarskie na prezent np. takie jak są na stronie http://www.expertfloat.pl/

Gość Sabrina203
Ja uwielbiam chodzić na ryby z moim facetem. Nawet ostatnio zakupiłam komplet przeciwdeszczowy (http://wedkarskikrakow.pl/komplet-przeciwdesz czowy-traper/ ). Od teraz żaden deszcz nie jest mi straszny! Ze spokojem mogę stać z wędką w deszczu, a cała jestem suchutka. Materiał jest bardzo dobrej jakości, kolor też mi odpowiada, cena też bardzo dobra!

Gość Wyzwolona

Pokaz mu ten artykuł to mu się odechce XD

duchowizna.pl/polowy-na-morzu-jakie-maja-zalety/