Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość driverka

Debiut za kierownica -

Polecane posty

Gość driverka

Witam, chcialabym zaprosic do tego topiku wszystkie osoby majace juz prawo jazdy i zaczynajace samodzielnie jezdzic. Ja mam prawo jazdy od dwoch lat, ale dopiero od miesiaca mam swoj wehiku; i w sumie ucze sie wszystkiego od nowa. Zapraszam-bedziemy sie tu wspierac, radzic-wszystko po to by jazda samochodem stala sie dla nas wielka przyjemnoscia! :-)

Gość heheheh
a gdzie bedziesz jezdzic? powiedz,zebysmy zaczeli uwazac hihi:P

Gość driverka
Hehe :-)

Gość driverka
Czy nie ma zadnych "swiezych" kierowcow? Zawsze to razniej powymieniac sie doswiadczeniami, podpytac o cos :-)

Gość fffffffffffffffffffffffff
ja oblałam już 2 razy,leszno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ble

Gość fffffffffffffffffffffffff
kto zdawał w lesznie??????????:) ja mam 3 raz egzamin `1o sierpnia

ja mam prawko od pol roku i tak gdzies po miesiacu zaczelam sama jezdzic:P:) nie mam samochodu tylko od taty pozyczam hehe...wiesz jaka bylam zadowolona z tego ze jade sama bez nikogo obok :D smigam ze uuuuaaaa :D

Gość driverka
Guaranaaa i jak Ci sie jezdzi? Ja na razie jezdze tylko do pracy, bo ta trase mam obcykana ;-) Do centrum na razie mam stracha sama jechac. Poprobuje pewnie wieczorami albo w niedziele :-)

Gość ja niedawno zdałam egzamin
ale jeszcze w trakcie kursu jeździłam sama samochodem , bez prawka ;) Ja za kółkiem, a siostra lub mąż w roli pasażera, żeby było raźniej. Tearz, jak odbiorę prawko, to tez raczej tak zupelnie sama nie bedę jeździć. Troche się bede cykać tak czuje. Moj mąż mówi, ze dopiero nabiore względnej wprawy gdzies po pół roku/roku i nie będe sie juz bała zapełnie samiuteńka jeździć. :)

Gość fdgf
Mialam podobnie jak ty. Dostalam prawko, i potem sobie lezalo ponad 1.5 roku w szufladzie. Dopiero po tym czasie kupilismy samochod. Najpierw, aby sobie wsszystko przypomniec jezdzilam po jakichś bocznych uliczkach - potem zaczelam po miescie, a dopiero potem trasy.