adinka11 0 Napisano Lipiec 22, 2007 witam wszystkich:) otoz moje glupie pytanie brzmi tak: czy jezeli potzebuje zazywac tabletki antykoncepcyjne (nie w celu antykoncepcyjnym) to czy moge zaczac nie podczas miesiaczki tylk zaraz po niej? i czy pozniej np po skonczeniu jednego opakowania i 7dniowej przerwie zaczne nowe opakowanie to czy wtedy dzialaja tabletki juz antykoncepcyjnie i jestem calkowicie bezpieczna?Zapomnialam zapytac doktorki:/ no wiec to jest to moje glupie pytanie;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 22, 2007 gdybys tak zrobiła to od nastepnego opakowania byłabys juz zabezpieczona, ale nie radze tak kombinować, bo namieszasz sobie tylko w organizmie, lepiej zaczekaj do miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 22, 2007 no wlasnie a jesli zamiast miesiaczki bde miala tylko brazowe plamienia? :/ (bo w zeszlym miesiacu tak mialam:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Lipiec 23, 2007 hallo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach