Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybka_0227

Co trzeba zainstalować aby móc oglądać teledyski w You Tube?

Polecane posty

Baardzo proszę o odpowiedź, tak bym chciała sobie obejrzeć teledyski a nie mogę, Co trzeba mieć zainstalowane? Ja mam tylko Javę Dziekuje za odpowiedzi

Gość royskaswertyff
flash media player

Gość a jaki komunikat ci się
pojawia?

że nie ma ADOBE FLASH PLAYER Ale jesli zainstaluje tego flasha to jest to bezpieczne? nie jest to żaden wirus?

że nie ma ADOBE FLASH PLAYER Ale jesli zainstaluje tego flasha to jest to bezpieczne? nie jest to żaden wirus?

ale moze ktoś mi poda link bo w googlach wpisałam i jest wiele wiec nie wiem jak zainstalowac

Gość Ineczka player
A sluchajcie, bo ja jak probuje zainstalowac ten program Adobe FLash Player ktory jest w necie i nie moge, nie chce mi sie zainstalowac, Czy ten program tez mozna zdobyc na plycie, jak tak to gdzie moge go znalezc ?

Adobe Flash Player nie jest wirusem, ale kerdy go zainstalujesz, to w zasadzie skończy się Twoje surfowanie po internecie. Chyba że nie przeszkadza Ci bezustanne przesłanianie ekranu przez idiotyczne reklamy. Najgorsze jest to, że tego g*wna nie blokuje nawet mozilla, a odinstalować z systemu praktycznie nie można. Pozbyłem się flasha przy okazji formatowania dysku, a bez You Tube radzę sobie lepiej, niż bez www. Wybór należy do Ciebie, ale ja odradzam

Gość Ineczka player
No wlasnie nie moge ogladac teledyskow na YouTubie :O Tylko np na Onecie . A jesli nie jestem administratorem tego kompa tylko gościem to da rade to zainstalowac ?

jakie reklamy? Opera lub Firefox + adblock i zero reklam.

Gość do amalgamata
co ty chrzanisz??? :-O Ja mam zainstalowanego Flasha, mogę oglądać filmy na YouTube i żadne reklamy mi nie wyskakują, bo używam Firefoxa.

Gość Ineczka player
Ej a gdzie moge oglądać oprócz You Tuba teledyski i oprocz Onetu gdzie nie potrzeba Flash Playera ? Np poprzez Microsoft Media Player ?

Gość do amalgamata
Media Player Microsoftu to syf jakich mało :-O

Gość Ineczka player
Kurcze no to jak moge zainstalowac tego Flasha kiedy nie jestem adminem na tym kompie ? Na admina nie znam hasla :O I serio z tymi reklamami? Ja nie mam Flasha a i tak wyskakują mi reklamy np. AXE , a z Flashem to moze wyskakują jakies erotyczne reklamy czy cos ?

Gość Ineczka player
up niech ktos mi odpowie :P Plis