Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atlettta 29

singiel na wakacjach...

Polecane posty

Gość atlettta 29

chciałabym pojechać wreszcie na jakieś wymarzone wczasy za granicę...wreszcie mnie na nie stać...tylko jak zwykle nie mam z kim.przeglądałam oferty na necie i zauważyłam obecność biur podróży oferujących wyjazdy dla singli. zastanawiam sie czy by nie skorzystać.był ktoś z Was na takim wyjeździe? w jakim wieku najczęściej ludzie pisza sią na taki wypoczynek? jestem tak zdesperowana że jestem zdolna pojechać sama...nigdy nie byłam na wczasach z biura podóży, zastanawaim się jak są odbierane "takie" osoby przez pozostałych uczestników? na jakiej zasadzie jest dobieranie towarzyszów do pokoju? o ile w ogóle mogę wyjechać sama i nie mieszkać z jedynce :( nie chodzi mi o poznanie miłości życia, ale o spędzenie tego czasu z ludżmi a nie w jedynce w hotelu i sama na plaży :( :( :( :(

Gość 453
" w jakim wieku najczęściej ludzie pisza sią na taki wypoczynek?" najczesciej w XXI wieku

Gość no masz racje
... daj spokój - jedź! masę ludzi tak wyjeżdża, nie patrz na to , że jesteś sama. poznasz kogoś, niekoniecznie faceta swojego życia, ale jak masz dobre nastawienie to i wycieczka się uda :):) polecam egipt, osobiście :]