Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 79 98 67

Na jaki okres czasu wystarcza wam 50 ml markowych perfum?

Polecane posty

Gość 79 98 67

j/w

Gość nie uzywam markowych perfum

Gość baska staska 22
2-3 michy

Gość baska staska 22
miechy*

Gość jfkkfkf
6 miesięcy około.

Gość jfkkfkf
To zależy, czy używasz ich codziennie. Ja tak.

ja codziennie, poprostu markowe pachna caly czas, nawet po praniu ubrania sa przesiakniete juz perfumami, wiec nawet psikajac codziennie wystarczaja na dlugo. Nie mowie o podrobkach, ktore wietrzeja za godzine, lub zmieniaja zapach na odorek

Gość jfkkfkf
Szczerze mówiąc, to niestety jeszcze zależy od konkretnych perfum. Jedne są trwalsze, inne słabsze. Ja wolę te "świeże" zapachy i one się nie trzymają tak długo. Chyba tylko raz miałam perfumy, które czułam po praniu.

Gość ert
okolo pol roku

Gość jfkkfkf
Ostatnio DKNY Be Delicious. Zielone miałam 50 ml i wydawały mi się trwalsze (chociaż po całym dniu już ich i tak nie czułam). Potem kupiłam 30 ml czerwonych i naprawdę miałam wrażenie że są słabsze. To samo mogę powiedzieć o Rush I i II Gucci (te to akurat nie bardzo są świeże).

Tobie moze wydawac sie, zetego nie czujesz. Mam Salvador dali Purplelips. Kiedy psikam mysle, ze nie ma zapachu, zwyczajnie tak sie do niego przyzwyczailam :) Kiedy wyciagam ubranie z pralki nie czuje tego zapachu jakos intensywnie, ale moi domownicy tak. Kiedy zdarzy mi sie wybiec z domu bez perfum, zdarza sie uslyszec \"masz ladne perfumy\" - mimo, ze bluzka jest swieza po praniu ;)

Gość jfkkfkf
To też fakt. Ja się zawsze boję, że pachnę za bardzo, mieszkam sama i nie ma kto mi doradzić. Z drugiej strony staram się nie wychodzić poza dwa "spiknięcia". :) Ale perfumy naprawdę potrafią się nie trzymać. Ostatnio testowałam ich sporo i po 2-3 h nie miałam już śladu zapachowego na ręce. Może na ubraniach trzymają się dłużej?

Gość DBSL
nawet nie wiem ile, dosc dlugo a to dlatego, ze mam dosc duzo roznych flakonow i ciagle zmieniam :) ma to ten plus, ze nie przyzwyczajam sie do perfum tylko zawsze je czuje

wiesz, gdyby sie mialo zel pod prysznic, plyndo kapieli i antyprspirant takie same jak perfumy (przynajmniej Salvador nie produkuje) to cialo pachnialoby dlugo. Wiem po moim facecie. On pachnie Lacoste essential. Ma caly komplet, stosujac to przez dluuuuuugi czas - cialo, nawet po ciezkiej pracy, pachnie.

Gość DBSL
e tam, faceci, mozesz pachniec roznie a oni i tak cie wyczuja, to przez te feromony ;)

ja widze po moich znajomych (bo Salvador nie jest tak popularny, jak inne firmy). Kiedy czuja gdzies podobna nute zaczynaja szukac mnie wzrokiem, dzwonia, czy nie jestem akurat gdzies tutaj, bo \"czuja\" ;)

Gość gość
Różnie. Najczęściej min 2 miesiące a zdarzają się nawet że z rok mimo częstego używania jeszcze trochę mam. Najdłużej starczają mi odpowiednik perfum z www.zapachowiec.pl nie wiem dlaczego.. może to przez to, że bardzo długo się trzymają. Ciekawe no :)

Gość gość
Pomimo codziennego używania, perfumy wystarczają mi na około 2 miesiące. Kupuje z www.goia.pl Najczęściej zamawiam 36 ml z tej perfumerii i mogę zagwarantować,że są bardzo trwałe. :-)

Gość gość
ja kupuje 55ml odpowiednik na zapachowiec - najczesciej 1 Million albo Lacoste style in play i używam codziennie rano do pracy, starcza na ok 5 miesiecy

Gość gość
Najczęściej zamawiam 36ml lub 55ml na galeriazapachow.pl i wystarczają mi na bardzo długo pomimo codziennego używania. 36ml wystarcza mi na około 2-3 miesiące.

Gość gość
Równiez robię zakupy na zapachowiec.pl i faktycznie trwałość zapachów jest na duży plus. Pomimo,że kilka razy dziennie używam perfum to wystarczają mi na około 2 miesiące. Bardzo wydajne,polecam perfumerie

Gość gość
Kupuję oryginalne i 50ml wystarcza mi na ok.miesiąc

Gość gość
Kupuję na zapachowiec.pl i mimo codziennego używania wystarczają mi na bardzo długo, około 2-3 miesiące na pewno :)

Gość gość
Używam kilku rodzaju perfum, jednak najwięcej mojego numer jeden Versace - Crystal Noir, którego 50ml wystarcza mi na około 3 miesiące. Kupuję na goia.pl i jestem bardzo zadowolona, bo są bardzo trwałe :)

Gość gość
Kupuję na goia.pl i poza ceną nie różnią się od oryginalnych. Wystarczają mi na bardzo długo około 3 miesięcy, a używam codziennie :)