Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula1986

nieregularny okres... bezpłodność??????

Polecane posty

Gość kasiula1986

Hej. Tak sobie czytam różne tematy, ale jeszcze nie znalazłam kogoś z takim problemem jak mój. mam 21 lat i praktycznie od zawsze odkąd dostałam okres (to już z 8 lat będzie) miałam bardzo nieregularnie. powiedzmy przez 6 miesięcy co miesiąz a pozniej np. przez rok w ogóle, a jak dostałam to na np. 2-3 tyg. jak mialam 18 lat poszłam do ginekologa żeby coś z tym zrobić, dostałam Luteinę n wywołanie okresu, i owszem wyołała, ale tylko raz. Mam już wizytę umówiąną na poczatek sierpnia, ale zastanawiam się czy ktoś miał/ ma podobne problemy i jak to się skończyło. Dodam tylko, że moja mama miała podobnie, lekarze mówili jej że się wszystko unormuje jak urodzi dziecko (urodziła 3 i nic), regularny ma tylko dlatego że bierze tapsy (pewnie ja też dostanę w prezencie). Boję się tylko żeby nie wskazywało to na bezpłodność... Czekam na jakieś info...

A może to PCOS (zespół policystycznych jajników)? Koniecznie idź do dobrego ginka. Brak miesiaczki to jeszcze nie wyrok...Porządnie się przebadaj:-)

Gość Kasiula1986
Mam nadzieję że nie :) i że po tapsach będzie ok, mama żadnych tabletek nie brała w młodości a 3 bobasy się pojawiły :) (i to chyba żaden planowany nie byl- ale się nie przyznaje :DDDD)

Tak czy owak przebadaj sie! Teraz co 4 para ma problemy z płodnością:-( Oczywiście wcale nie twierdzę, że coś Ci dolega, ale warto zrobić sobie badania...

Gość Kasiula1986
Dzieki za odp. pewnie że zrobie!!!! już zła jestem na siebie że tyle zwlekałam, ale bywało że i z pół roku miałam regularnie :) (prawie hit :DDD) Pozdrawiam