Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgftytt

ładne mam stopy???wg was są zadbane??

Polecane posty

Gość po palcach widac
a wiesz co ci powiem,ze jestem naprawde fajna babka,pelno wokol mnie plci meskiej,figurke tez mam w cipe,humor,piekne oczy,wlosy,piersi,bardzo szczesliwa w milosci i zyciu ale za to mam fatalne stopy,czyli w skrocie mowiac wszystkiego sie od zycia nie dostaje niestety

Gość nio pokasz
no u mnie też tak jest...tylko te stopy :O...zazdoszcze tym którzy mają ładne stopy..mogą chodzić w japonkach,sandałkach....a ile masz lat bo ja 24

Gość po palcach widac
ja 30,i kicham te stopy,niektore maja biust jak bomby i nie moga zakladac super bluzeczek,niektore sa grube we wszystkim wygladaja oblesnie,albo znowuz plaskie tylki maja albo zero biustu tez nie moga wszystkiego zalozyc a pelne buciki tez sa sexy,czasem kupuje tez z malym otwore z przodu,wtedy tak palcow nie widac albo przod na palcach pelny i boki wyciete,sa rozne piekne buciki,dlatego mam juz to gdzies przeciez cale zycie nie bede sie stopami przejmowac

Gość nio pokasz
masz rację...nie warto się tym przejmować...tylko niekiedy nie jest łatwo....stopy zawsze można jakoś zakamuflować,a np.mały biust nie....ja mam duży biust,ale ładny jędrny..i wiem że niektore koleżanki mi go zazdroszczą....z dekoldem mogę chodzić bo to super wygląda...a japonki mogę sobie darować...a one tego mikroskopijnego biustu nie schowają :P

Gość po palcach widac
wlasnie !ciesz sie tym co masz i to pokazuj,a z tym wybrykiem natury jakos przezyjemy! juz mi troche lepiej myslalam,ze tylko ja mam takie potworki

Gość nio pokasz
hehe....ja też myślałam że jestem jedyna

Gość po palcach widac
nio pokasz-ty to masz jeszcze plus bo sa male 36 to fajny rozmiar a ja z moim 39 nigdzie sie nie schowam brrrrrale na wysokim obcasie wygladaja calkiem niezle

Gość drk
Beautiful feet, kissable, perfect for advertising. Take care of them all your life.

Gość Ewston
hm..wiesz wydajesz mi sie prozna ze ustawiasz swoje foty stop i karzesz je oceniac... nie mowie z zazdrosci - sama mam lade, ale ngdy nie wstawialam ich zdjec zby ktos je ocenial....

Gość Pralina
szczerze moim zdaniem nire są jakies tam rewelacyjne naprawde nie w sensie żę zazdroszcze!Poprostu stopy zgrabne to takie gdzuie największy palec jest najdłuższy a u Ciebire najdłuższy jest drugi i masz trochę za kótkie paznokcie i nie sa ładnie spilowane!ale to to juz jak się komu podoba!tylko nie rozumiem opo co zakladać tak durny topik???

Gość footfetishmen
Stopki owszem ładne :) Tylko trudno je komentować na podstawie jednej tylko fotki nie przedstwiającej ich w całości. Przydałoby sie je zobaczyć także w innych ujęciach, ocenić pięty, skórę na podeszwach, paluszki od spodu... Poza tym czy ten frencz jest im potrzebny? Dyskusyjna sprawa. A wszystkim dziewczynom niezadowolonym ze swoich, jako namiętny wielbiciel damskich stóp powiem tak : WASZE TEŻ SĄ PIĘKNE! Im bardziej maja oryginalną budowę - tym lepiej! Zapraszam do rozmowy na ten temat na topik, który założyłem: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3425390&start=0 znajdziecie tam wiele ciekawych wątków i opini. :) Pozdrowienia dla wszystkich właścicielek ślicznych końcówek :) 🌻

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość tdu
Ładne , ;-] kurva jak wam sie nie podobaja to nie piszcie proste .! a nie .. żal was dzieciaki

Gość dafs
zwal mi nimi konia ;]

Gość nie farbujesz
Stopy to stopy,nie sa takie wazne,a pochwal sie cipeczka.mmmmmm

Gość ojjojoj
o koorwa ale stópki, ależ bym je pieścił, mniam, mniam

Gość caterinka aa

Gość mniamiiii
drugi paluszek od lewej jest po prostu cudowny :)

Gość caterinka aa
taaa żle rozsmarowałaś samoopalacz :))