Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz co zrobic

pomoze ktos ?????????????? nie moge sie OPALIC na twarzy /

Polecane posty

Tzn na twarzy w tych miejscach gdzie sie gole :) mam tak od lat i nie wiem co z tym zrobic. dziwnie to wyglada kiedy czolo, nos opalone a reszta nie :O

Gość Keck
podejrzewam, że preparaty, których używasz do golenia, rozjaśniają skórę, delikatnie ją złuszczają itp. chyba jedynym rozwiązaniem jest nie opalac się aż tak mocno w miejscach, których nie golisz, żeby róznica nie była aż tak widoczna

dzieki, ale o to chodzi ze ja tych miejsc wcale nie moge opalic. myslalem kiedys ze to przez pozostalosci kremu na twarzy i dla tego zawsze dokladnie mylem twarz zeby wszystko zeszlo -niestety nie pomoglo

Gość bebe2
keck ale to jest kobieta zapewne

Gość bebe2
To jak ty sie opalasz bez zadnego kremu i filtru? :( Moze kup turboprzyspieszacz. ja taki stoosuje idac na slonce :)

nie jestem kobieta :D opalam sie bez niczego :) gdybym czegos uzywal to by msie nigdy nie opalil

Gość bebe2
Kurcze bez kremu zadnego??? nie mowie o blockerach bo rzeczywiscie bys mial problemy z opalniem, ale krem z lekkim filtrem powinienes uzywac. albo jak mowie ten turboprzyspieszacz :) stosuj go tam gdzie niemozesz sie opalic. znajdziesz go drogeriach a jak nie to wsalonach kosmetycznych tam gdzie solarium jest :)

ok :) dzieki. a co myslisz o oliwce dla dzieci w tych miejscach gdzie sie nie moge opalic ?

Ja jestem kobieta i sie nie gole na twarzy ale :) tez nie moglam sie opalic na twarzy cale cialo jak czekoladka a twraz blada ;/w koncu kupilam taki przyspieszac w saszetce za 10zl co sie kupuje idac na solarium-jest duzy wybor no i stosuje go przed opalaniem przy normalnym sloncu i bardzo mnie \"bierze\" tylko chyba niszczy cere ale to sie okarze jak bede miala 40lat;/

Gość prenatala
moze sprobuje samoopalacza?? wielu facetow ich teraz uzywa. z mojej praktyki moge polecic ci dove summer glow do twarzy, powinien wyrownac ci lekko kolorek:)