Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaro26

w zywe powiedziała mi nie chce cie znac kto usłyszal podobne slowa?

Polecane posty

dobra spieprzyłem , zawaliłem na całego przyznaje sie jestem debilem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego tak jest ze doceniamy to czego juz nie mamy i nigdy nie bedziemy miec,

IDENTYCZNIE MAM - ONA , masz jakies popozycje zebym zmądrzał???? zebym ja odzywskał , bo to konkretna dziewczyna , jak wdzisz ma swoje zdanie.wiem ze mnie kocha wiem, a jednak takie cos mi powiedziała , cos czuje ze nawet jakbym stanął na rzęsach to mnie zleje

I po co było kłamać? :P Teraz wiesz co straciłeś ! Wiesz , jak ona sie czułą bo ty czujesz sie teraz podobnie . Dlaczego mam cie żałować ? Przejrzałeś na oczy , bo wiesz kogo straciłeś no to sie musisz pogodzić że JA straciłeś i to przez własna głupotę :P

heh dobra szkoda gadac na moj temat , dzieki za komenty, spieprzylem i tyle

Gość IDENTYCZNIE MAM - ONA
zazdroszczę jej :) bo ja tego mojego tez powinnam tak potraktować, ale nie miałam siły a tej Twojej życzę, aby za każdym razem przepędzała Ciebie miotłą z wycieraczki :)

ej IDENTYCZNIE MAM - ONA czyli co nie odzyskam jej?? ;/ nie ma szanss?????????

Gość IDENTYCZNIE MAM - ONA
jak kochała, to niestety przy odrobinie uporu masz spre szanse :/ ale proponowałabym Tobie, zebyś zachował minimum przyzowitości i spadał :)

jaro---własnie o to najpierw piszesz ze dzwoniłes a pozniej ze byłes nastepnie ze nie chcesz wracac by napisac ze chcesz dla mnie jestes zwykłym samolubem a poco ściemniasz idiotycznie na forum to juz zupełnie nierozumiem to tyle odemnie

AMIGO , BO ZAJEBISCIE SAM PRZED SOBą NIE CHCE SIE PRZYZANC ZE WROCIłEM PO TYCH CHOLERNYCH MIESIACACH NIE ODZYWANIA SIE BO MI ZALEZY. A TAK WROCIłEM , BO TAMTA MNIE OLAłA I TYLEEE JESTEM ZBYT DUMNY I NIE WIEM JAKIM CUDEM PRZED NIA MIAłBYM SIE PRZYZNAC JAK NIE POTRAFIE PRZED SAMYM SOBą!!!!!!!!!!!!!

jaro26-- czyzbys założył dla niej topik hahaha;) Dobra nie jesteś totalnym kretynem ! Jak ją kochasz to ja odzyskasz , jeżeli ona to az tak przezywała to znaczy ze do ciebie coś czuje . Tylko wytrwałość , cierpliwość i wszelkie epitety pod swoim adresem znosząc ( bo to szczera prawda!) pozwolą ci ja odzyskać . ps. Zastanów sie czy ja kochasz i czy tego chcesz w 100 % {\"jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś\"}

przecierz ty ja zostawiłes dla innej prawda? teraz jak nie wyszło to od razu wracasz czy ty ja masz za kretynkę .sory chłopie ale jak mozna byc az takim .......?

amigo-- to jest facet - nie oczekuj zbyt wiele;)

amigo-- to nie oczekuj zbyt wiele hahahaha

Gość aggii...
a to ciekawe, az sie wierzyc nie chce. hm hm dobrze ze Cie tamta olała masz za swoje, teraz niech cCie jeszcze ta oleje i brawo dla niej. hihihi

Gość UP...................
up