Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaro26

w zywe powiedziała mi nie chce cie znac kto usłyszal podobne slowa?

Polecane posty

Gość nie czaje ha
noo to sie staraj... mialam tak kiedys.. tyle za ja juz nie wrocilam do bylego bo przestalam go kochac :D staraj sie staraj warto

ale ja tego nie kapuje przeciez do cholery nic jej złego nie zrobiłem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko bylo ok, jak nalezało zakonczylem znajomosc ,przeprosiłem , myslałem ze wszystko ok

Ja się jej nie dziwie, naprawdę. zostawiłes kobitkę 8 miesięcy temu, od tej pory cisza i liczyłeś na to, że rzuci ci się w ramiona, a nibi po co miałaby to zrobić? Zostawiłeś ją, żyj swoim życiem i daj jej spokój. A może zatęskniłeś? Czasami nie rozumiem facetów takich jak ty i wcale nie zamierzałam cię obrazić, ale po co wogóle do niej poszedłeś? Pogadać o tym co było, a może wyżalić się, że coś poszło nie po twojej myśli?

cholera jaka prowokacja. pisze bo nie czaje dlaczego panna tak mnie potraktowała. ok wiem przesadzam z tym rzucaniem mi sie na szyje, ale po prostu jestem w skrajnym szoku bo nikt nigdy mi nie powiedział \" spadaj z nojego zycia , nie przyjezdzaj\"

za dużo myslisz chłopcze... oj za dużo... szkoda tylko, że nic z tego nie wynika :D idź i stań w kolejce po nowy rozum, bo w tym Ci sie procesor przegrzał...

musze sie przzyać do czekac wiem ze to dupkowate ale myslałem ze rzuci mi sie w ramiona po tych 8 miechach a tu zdzwiko;( Jak dla mnie to hasło roku - autorze gratuluje - daje słowo powalasz i to na kolana !

Gość IDENTYCZNIE MAM - ONA
Jaro powiedz Ty mi - po co odezwałeś się do niej po 8 miesiącach? Z nudów, kumpelsko, czy myślałeś o powrocie? Do mnie także po 8 miesiącach ciszy odezwał się eks ! , tyle że ja byłam dla niego bardzo miła.

poszedłem bo dawno jej nie widziałem , skonczyla sesje i chcialem zapytac jak poszło , jak plany na wkacje itp, przeciez bylismy razme kiedys.

... ale co to Ciebie obchodzi, nagle jej sesja i wakacje, skoro nie chcesz z nią być? Po 8 miesiącach nagle Ciebie ciekawi? Pytam, bo sama się zastanawiam czego ten mój eks ode mnie chce.

ja nie chce do niej wracać , tylko brakuje mi jej w jakis sposob , chciałem sie z nia przyjaznic , jaks odnowic kolezenstow bo tak dlugo nie mielismy kontaktu;/ to wszystko , nawet nie bede probowal jej odzyskac , a ta potraktowała mnie jakby nie wiem co staral sie o jej reke!!!!!!!!!

nie dzwonilem bo chciałem jej niespodzianke zrobic;/ nie spodziewalem sie takiej reakcji

Juz ja lubie patrząc na twój tok rozumowania ( patrz wcześniejszy cytat) była najsubtelniejsza kobieta jaka znam - powiem ci tylko tyle - ta kobieta miała klasę i z klasą cię pożegnała . Powinieneś się cieszyć że tak cię potraktowała . \" po prostu jestem w skrajnym szoku bo nikt nigdy mi nie powiedział \" spadaj z nojego zycia , nie przyjezdzaj\" Facet ty jesteś w szoku - bo ktoś dał ci kosza i teraz wiesz jak ona sie czuła to cie boli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

może ja jakaś dziwna jestem, może się łudzę ale coś nie wierze, że facet nagle się odzywa po 8 miesiącach, bo chce się "przyjażnić" :O tja

ok dobra jestem debilem , nie zasługuje na nią , ale widząc po reakcji takich lasek jak ona nie da sie odzyskac!!!!!!!!!;/nawet jakbym chciał

jaka niespodzianka taka reakcja... no niestety. zacznij mysleć jak trzeba.

Gość aaaa/
przyjmij jej słowa do wiadomosci i o niej zapomnij !!!!!!!! dla ciebie to jest przecierz łatwe jestes bardzo zajety

nie no jak nie chcesz wracac to chlopie po cos ty pojechal do niej? zerwanie zalatwiles ladnie pieknie zadowolony byles ze ci fajnie wyszlo... tylko ze ona zostala ze zlamanym SERCEM!!!!!

Możesz mi powiedzieć, czy wiedziałeś, że z NIą NA PEWNO NIE, że "to nie to", czy chciałeś odnowić kontakt z myślą, że "zobaczy się" ... żeby dać temu szansę?

ty nawet na forum anonimowo kłamiesz człowieku co z toba?

patrz misia123456 co ja jej zrobiłem? duzo wziazkow sie rozpada!!!! ja nie odszedłem bez slowa.!!!!!!!! wyjasnilem co mi pasuje a co nie. Ona na to przystała. zgodzila sie wiem ze cierpiala robila dobra mine do zlej gry. i przestala sie odzywac. ja dosedlem dom wniosku ze tak lepiej dla niej, nie bede sie odzywal bo bedzie cierpiala.a teraz postanowilem sprawdzic co u niej jak sie ma. to wszystko nie chce o nie walczyc, nie chce z nia byc , nie chciaem jej blagac o powrot i nie bede a ta potraktowala mnie jakbym sie przyczolgal na czworakach i o litosc prosil

To prowokacja nawet facet ma wiecej rozumu by nie być takim hmmm .....................( sam sie określ )

jak dla mnie to kłamiesz :) polazłeś do dziewczyny po takim czasie, bo ciekawił Ciebie wynik sesji echhh , pewnie

Mój obecny mąż też kiedyś coś w tym stylu ode mnie usłyszał. :O Pewnie też było mu przykro, ale mu się to uczciwie należało.

ok ok nie wyszło mi w związku,,, aktualnym , doszedłem do faktow ze z Aską bylo bosko..... inteligentna mila sympatyczna ładnaaa...a ja glupi schrzanilem , i mysalem ze jak ja zostawiłem bedzie o mnie zabiegac a tu dupa oalła mnie pełnym sikiem. i pod pretekstem sesji pojechałem. chcialem wybadac \"teren\" czy kogos ma , czy da rade wrocic jakie ma nastawienie do mnie. napisałem szczerze

bo co do cholery mialem zrobicc... od drzwi krzyczec blagam wrocc??? a ta nawet do glosu nie dala mi dojsc nawet nie wyszła za drzwi

no to już lepiej :) ten mój też się tak odezwał, tyle że przez telefon i ja byłam miła, wesoła, radosna ... wypytał jak mi jest i czy kogoś mam a teraz olewa :(