Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

Nie moge tego zrozumiec

Polecane posty

Po co kobiety eksponuja tak bardzo swoja powierzchowność, odsłaniaja biusty, pokazuja nogi. Przeciez i tak nie jest to na sprzedaż. Przeciez to nawet nie jest do wzięcia. Raczej nadaje sie to do uwolnienia. Czyli należy to uwolnić. To znaczy uwolnic cos w tym czymś. ALe przeciez ja tego nie zrobie. Wiec nie zwracam na to uwagi.

To, o czym piszesz jest tak zagmatwane, że ja tego też nie mogę zrozumieć ;)Może, napisz sobie te zdania na brudno i jeszcze raz, ze zrozumieniem 🖐️

oł maj gad to Pucio jeszcze istnieje? :-P Lalalall lalal alaaalaal laaal laalla

Gość weź
mądzrze prawisz...też miewam takie refleksje. Zwałszcza polki nosza się jak ku.r.wy..trochę słońce przygrzeje i już dupska na wierzchu..ZERO klasy...

do niezłego wniosku doszedł Pan Pucio po killkudziesięciu topicach na temat kobiecych ciał :-P

najbardziej śmieszą mnie kobiety z dekoltami \"do pasa\" narzekajace ze ludzie patrzą na ich biust - dla mnie takie rozumowanie to IQ poniżej zera. Pokazujesz, to licz sie z tym ze ktos będzie patrzył i nie udawaj przy tym świetoszki bo najwyrazniej nią nie jestes - masz inną naturę.