Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek.......

Gdzie można tanio przenocować w Krakowie

Polecane posty

Gość człowiek.......

chodzi o 3 noce

Gość człowiek.......
a ile może kosztować najtańsza noc?

Gość cuber
70 zł

spytaj pod adresem krowoderska 42 to moja babcia mieszka od centrum 5 minut na pewno cie przenocuje

Gość shdfpiuwAHEFPW
warunki nie sa jak w hotelu pieciogwiazdkowym no ale chodzilo o tanio...hosteli gdzie się płaci 2 stówy za noc jest pełno zwykły akademik więc trudno sie spodziewać marmurów i złotych klamek:O przynajmniej czysto jest na pewno

Gość j-a-g-o-d-a
człowieku zajrzyj na stronę : www.noce.pl czasami bywają dobre promocje. Wielokrotnie mieszkałam w tych mieszkaniach i jestem bardzo zadowolona. Nie polecam tylko apartamentu Amorek. Tam jest fatalne łóżko i pokój nieciekawy

Gość Janosikk
akademiki AGHu nie sa takie złe... tzn w zaleznosci od tego czego oczekujesz.. chociaz nie spodziewalem sie ze wołaja sobie 60zł/doba za pokój 1-osobowy:o

Gość KamilKamilek
Hej, jeśli jesteś studentem zaocznym i szukasz noclegu podczas zjazdu na uczelni, to odkryłem tani nocleg w Szkolnym Schronisku Młodzieżowym. Płace 20 zł za nocleg, więc jak na Kraków to naprawdę tanio. Polecam!

Gość gość
Zobacz sobie na http://neohotel.pl – pięknie urządzony, niedawno po remoncie, z bezpłatnym parkingiem, barem hotelem i przestronnym ogrodem. Obsługa na najwyższym poziomie. Poza tym dobra infrastruktura – zaraz obok Lewiatan, apteka, knajpa włoska.

Gość gość
Polecam neohotel.pl bardzo lubię tam wracać gdyż pracują tam przemili ludzie, bardzo pomocni oraz serwują tam całkiem smaczne śniadania w formie bufetu. Nie trzeba specjalnie wychodzić do innej knajpki, jak na rozpoczęcie dnia można tam całkiem fajnie zjeść. Chętnie też odwiedzaliśmy barek hotelowy, by napić się jednego z pysznych drinków jakie tam serwują:)

Gość gość
Ja też bardzo lubię Kazimierz, to jest moja ulubiona część Krakowa, a zawsze jak jestem w tym mieście zatrzymuję się tutaj http://hotelregent.pl/ bardzo dobrze się czuję w tym hotelu, obsługa dba o moje dobre samopoczucie.

Gość EurekaKot
Jeśli lubisz wygodę i czystość, to polecam hotel panorama. Dobry dojazd, miła obsługa - Pani Ela wskazała mi najlepsze sklepy z ubraniami w okolicy (4xnowa bluzka^^). Pokoje są dobrze wygłuszone, masz spokój i komfort. No i poczucie bezpieczeństwa. Bardzo ładny hotel

Gość Jarek

Studiuje na Fryczu weekendowo wiec musze pojawiac sie na zjazdach to nocuje zawsze w ssm. tanie noclegi , fajne kwatery. Jeszcze nie zdarzylo sie zebym byl niezadowolony