Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet jestem

Polki sa the best

Polecane posty

Gość Facet jestem

Polki sa przynajmniej ladne

Gość bukiet tulipanów
owszem--ładne my są;)

Gość jak to mowia
przynajmniej, czyli nic wiecej? :D

tam gdzie pracuje kobity zazdroszcza polkom figury ... i jak sie jaka polka napatoczy to od razu mowia ze bejb i chca ja tuczyc zeby zrobila sie gruba ;)

Gość CHŁOPAK_
ja aktualnie jestem w walii i... stwierdzam ,ze ładniejszych od polek nie ma nigdzie!!!!!!!!!

Gość debi
ja jestem w Norwegii i Polke poznam na kilometr - piekne ale i deczko tandetne, nie potrafia wybrac z nalnowszych trendow tego, co im najbardziej pasuje tylko laduja na siebie wszystko co na topie...ale i tak wyrozniaja sie w tlumie szkoda tylko ze czasem jedynie wulgaryzmem

Sam jesteś deczko tandetny jełopie... Pewnie polecasz naturalny manicure, naturalny kolor wlosów i naturalne zapachy ? Niech dbają o siebie. Bardzo dobrze. Już wolę styl ruski niż francuski...

a ja jestem polka mieszkajaca w Polsce :) choc chyba sie rusze za ganice by troche pieniazkow zarobic,ale mysle,ze sie nie odnajde w nowym miejscu..i w ogole przeraza mnie to wszystko

ROSALINDA PACZEKO dbanie dbaniem,a kicz kiczem :) u mnie w miescie pelno rozowych,złotych panienek ... ktore nie maja w ogole gustu chca wygladac niczym jak doda :) fu

ROSALINDA PACZEKO trafiłas w 10 jak widze tłuste wlosy to mnie na wymioty bierze .. zreszta kazdy ma swoj styl :) jedni kiczowaty i komu co do tego :P