Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmajaka

Olal mnie kolejny gosc z czata...

Polecane posty

Gość ssmajaka

:( dlaczego tak sie dzieje, że, gdy ja mam ochotę na utrzymanie znajomości, to On nie chce... i vice wersa :( :O

Gość moze ma dziewczyne
a czat to dla niego zabawa

Gość vice versa

Gość ssmajaka
dlaczego Oni klamia? na spotkaniu wyrazaja chcec na nastepne, po czym milcza :O

Gość nie spodobalas sie
ale nie chcial ci tego mowic osobiscie

Gość .1.2.3.4
jaki nick:) moze znam go

Gość ssmajaka
:O:(

Gość .1.2.3.4
na ktorym czacie?

Gość Anżej
nie umiem zgrabie splawiac dziewczyn ktore mnie nie interesuja wiec po prostu sie do nich wiecej nie odzywam:)

Gość ssmajaka
ok, a dlaczego odpisuja na emaile? natomiast w momencie ustalenia terminu nastepnego spotkania, zmieniaja temat, badź czasu nie maja :( Wole szczeroscv w realu, czy to tak trudno powiedziec, ze sie juz nie chce z kims spotkać? :o

Gość może odpisują przez
grzeczność i zbywają Cię,żebyś wreszcie sama zamilkła:o

Gość ssmajaka
ok, moze to i lepiej, gdy się nie odzywaja po spotkaniu, lecz po kiego obiecują następne? gdy nawet się o nie nie pyta....?!

Gość marsjanie atakuja
no niestety, dziewczyny nie potrafia rozmawiac na czacie... oczekuja ze chłopak bedzie je zabawiał, nawet jak to one do niego zgadały:o poza tym powszechne jest udawanie, tzn. normalne dziewczyny chca udawac typowe imprezowiczki i luzaczki:o wynika to oczywiscie z błędnego przekonania ze takie sa poszukiwane i porządane:O

Gość może odpisują przez
przeceiż kobiety robią tak samo:o w końcu tak się mówi...że do zobaczenia następnym razem ble ble ble...do urojonego kiedyś...a to kiedyś nigdy nie następuje. może trudno się określić tak od razu, czy chcą się spotkać jeszcze raz....a obiecywanka cacanka daje furtkę ,że jak mu się zachce to się spotka:o

Gość debi
Kurcze, przykre to troche ze ludzie nie maja odwagi powiedziec nawet prostego stwierdzenia-wiesz, mysle ze do siebie nie pasujemy-i nie marnowc sobie nawzajem czasu..ale coz tak to juz z nami jest, wolimy udawac ze nic sie nie stalo i ze z czata to prawie jakby nieistialo...sama rowniez nie potrafilam zerwac kilku takich znajomosci a mozna bylo po przyjacielsku sie rozstac. Ale nie poddawaj sie...ja akualnie siedze obok spiacego obok mnie cudownego czlowieka, ktory jest moim mezem a poznalismy sie 3,5 roku temu na ...gg sa wiec i normalni ludzie w sieci :)

Gość ssmajaka
dzieki debi, ale ja juz rezygnuje z takich spotkan, zajme sie czyms innym, bardziej pozytecznym, a faceci? od dzis moga dla mnie nie istniec. 🖐️

Gość może odpisują przez
...sa wiec i normalni ludzie w sieci.... faceci też:P

Gość ssmajaka
a tak se mysle, że jednak sie troszke przez to zdolowalam ale cóż mykam spać, może w śnie mi sie uda ..:(

Gość zdarza sie..
kiedys zupełnie przypadkiem jechałem tramwajem z dziewczyna która postanowila mnie olac bez słowa po jednym spotkaniu:D zauwazylem ja, ona mnie tez. Nawet nie zamierzalem sie do niej odzywac bo przeciez nie moge jej zmusic do utrzymywania ze mna kontaktu:o ale jej najwyrazniej sie głupio zrobiło bo na kolejnym przystanku pzesiadła sie do innego wagonu. Ludzie sa dziwni:o

Gość sie nie zgodze
a ja poznałam faceta w internecie i jestesmy ze soba juz rok wiec nie ma reguły

Gość zdarza sie..
ja tez poznałem dziewczyne w internecie, jestesmy razem juz prawie dwa lata:o nie zmienia to jednak faktu ze w necie jest masa dziwnych ludzi, ktorzy nie potrafia powiedziec czegos w rodzaju "sorry, nie jetses w moim typie" tylko zrywaja kontakt i udaja ze wszystko jest ok.. moim zdaniem to kwestia problemów z psychiką i totalny brak asertywnosci