Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

chce się znowu zakochać, nawet beznadziejnie, bez przyszłości

Polecane posty

Gość żałoba jest kobieto
a tt o kochaniu myslisz :(

Gość tak jest
:(

każdego dnia jest ale co to ma wspólnego z miłością? Miłość sama w sobie jest destrukcyjna i jest powodem do żałoby

Gość beznadziejnie
?? To Ty kobieto chyba nigdy nie kochałaś beznadziejnie. Bez przyszłości. Ja tak kocham, i wolałabym nie kochać wcale. Zamienimy się? ;)

Gość dlaczego niekt nie
ogłosił załoby po noworodku znalezionym w reklamówce we wrocławiu??? i kilkudziesięciu osobach które zginęły na drogach??? ja mam ochotę kochać być kochaną pochać się i radiwać z tego powpdu... zadna załoba mi w tym nie przeszkodzi!!!

Gość klamra
Mam 50, męża od 30 lat tego samego. Nigdy bym go nie opuściła, ale BARDZO chciałabym przeżyć jeszcze jedna miłość, nawet beznadzieją. Po prostu, żeby ozywić serce, przeżywac dreszczyki... a wszystko oczywiscie w tajemnicy... Mogłoby byc super!

Gość beznadziejnie
czy napewno? Mi też się wydawało na początku że mi nie przeszkadza. A teraz... Jest gorzej niż źle. Każdy dzień to męczarnia. CHCĘ BYĆ WOLNA od tego uczucia, a nie potrafię. :( Nie wiesz o co prosisz dziewczyno...

Gość adadsddada
skoro wyszło tu coś na kształt głosowania, to ja dodam za siebie, że przenigdy nie chciałabym kochać beznadziejnie, to już wolę w ogóle nie...