Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenny21

Tabletki a mdłości B. ważne!

Polecane posty

Gość jenny21

Biorę cilest od 4 dni, rano dziś w nocy( wczoraj wziełam 4 tabletke) miałam i mam mdłości czy to możliwe ze od cilestu? wydaje mi sie ze mdłości ewentualne powinny byc niedługo po zazyciu a nie po 16 godzinach? miał tak ktoś??? to ważne dla mnie bardzo:////

Ja tak mam- nie jesteś sama- i mam tak po cileście! Biorę wieczorem, a jest mi niedobrze cały następny dzień. Jest mi niedobrze przez 21 dni- musiałam odstawić alkohol i papierosy- bo miałam ostre zjazdy po nich przy cileście.

Gość jenny21
a jak długo go bierzesz? jak wolno spytac ile masz lat ?

Gość do autorki...
nie masz sie czym przejmowac, ja przy pierwszym opakowaniu pigulek mialam mdlosci przez caly miesiac (opakowanie). Myslalam, ze oszaleje, nic mi sie jesc nie chcialo, ale przy kolejnym opakowaniu juz nie mialam tego problemu :)

biorę drugie opakowanie, przy drugim jest mi już ciut lepiej, ale nadal uczucie lekkich mdłości jest obecne non stop, przez cały dzień. A latek mam 25. I zauważyłam, że mam bolesne miesiączki przy cileście znowu:(

Gość jenny21
a można przerwać branie tabletek w trakcie opakowania? pytam na razie czysto teoretycznie ale jak tak dalej bedzie to nie bedę się katować...

Gość GUNA
wiesz na moje oko to jednak jakoś wytrzymaj. Ja zamierzam skończyć 2 opakowanie i nie brać więcej. Mam wykupione trzecie ale je albo komuś oddam albo wywalę. Pierniczę to.

Mnie na początku też mdliło i kilka razy wymiotowałam, ale przy drugim listku było już ok. Brałam Diane 35.