Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erika321

STRZELCE GDZIE JESTESCIE?

Polecane posty

Gość dwqed
a, skoro prosisz, autorko, o daty, to moja jest jedenasty grudnia

Gość erika321
no i mam problema:)

Gość erika321
DO DWEGD czy jakos tak,no ale jak nie zwracasz na to uwagi to po co sie tu wpisujesz nikt Ci nie kaze a popierdolic to Cie dopiero moze pod innym katem:)

Gość sieciówka
8.12.1985 płeć K Ja juz nie wierze raczej w te horoskopy,tylko sieczke z mózgu mogą zrobic;) Według H. Kobiety strzelce tworzą bardzo egzotyczny zwiazek z blizniakami natomiast z kozorozcami bleee.... a ja własnie jestem w zwiazku z kozorozcem od przeszło roku i to najdłuzej ze wszystkich innych znaków,dlatego mysle,że horoskop nie ma tu nic do gadania.

Gość erika321
i tak wlasnie chyba zrobie sieciowka sral pies te wszystkie horoskopy:)

Gość erika321
A Ja 5.12.85 to blisko nam do siebie:)

Gość sieciówka
poczytać na faze można wiadomo,ale z przymknięciem oka:)

Gość sieciówka
erica a Ty z kim jesteś w zwiazku?

Gość erika321
moja kumpela ma schize na punkcie horoskopow i nigdy w to nie wierzylam ale potem mnie zarazila i tak czasem mi odbija i czytam to wszystko oj...:)

Gość erika321
No wlasnie Rybki:)

Gość erika321
ale to sie dopiero zaczyna rozkrecac:):):)

Gość krz....
no widzisz z waga to dobry układ, ja jestem z 3 grudnia

Gość erika321
bo ludzie jak w to wierza to chyba wmawiaja sobie ze tak musi byc jak jest napisane,i nie daja zadnych szans aby sie przekonac czy tak naprawde jest...chyba:)

Gość erika321
A co to nie ma juz wiecej KOBIET strzelcow?musza byc:):)

Gość erika321
jeszcze jakos nigdy w moim zyciu nie trafilam na faceta blizniaka a szkoda:(ale teraz za pana rybe sie trzeba zabrac to o innych myslec nie moge hihihi:)

Gość sieciówka
ja byłam kiedys z blizniakiem w liceum ale jakos tak srednio było. za to mój chrzestny jest blizniakiem i bardzo dobrze sie z nim dogaduje.

Gość sieciówka
rybą też byłam ale mnie po pewnym czasie bardzo mocno rozczarował. zreszta był to facet bez przyszłości w dosłownym sensje tego słowa. ALe to już kwestia indywidualna,zalezy od człowieka. chociaz cechy strzelca do mnie jak najbardziej pasują bo: jestem impulsywna,prawdomówna z duzym temperamentem itp

Gość erika321
ale mnie dalej gnebi ze to ryba,ale wkoncu wzdychalam do niego 3 lata a jak sie zaczyna spelniac to nie ma co trzeba sprobowac:)

Gość erika321
no wlasnie do mnie tez,zywiolowosc,szczerosc,glupota tzn.wesoly popyrtany strzelec:) no i wiecznie zagoniona,nie wiem czy on to wytrzyma:)

Gość sieciówka
hehe;) tamten był starsznie zazdrosny, sprawdzał mnie.... i zawsze gadał,że w miejscu nie moge usiedziec. Wydzwaniał na dom i sprawdzał czy jestem... No ale teraz jest juz inaczej.

Gość erika321
no wlasnie gdzie to sprawdzac kobiete:)chociaz mnie by pewnie bylo trzeba:)dla bezpieczenstwa:):)

Gość erika321
alo alo no nie uwierze:)gdzie jestescie????????????????????

ja jestem strzelczyni i zwiazek z panem ryba to kmpletny niewypal, chociaz byl dla mnie wazny to w zwiakzu razem nie potrafilismy byc. :)

Gość erika321
dzieki,ale tam stare dzieje sa wszyscy juz zapomnieli:)ale zostalam pocieszona:):)a wiec cos w tym musi bys strzelec i ryba nie wypal:(:)

Gość ams
Hej, wpadłam sprawdzić co sądzicie o związkach Ona Strzelec - On Ryba ale widzę, że piszecie o wszystkich znakach zodiaku. Myślę, że coś w tym jest. Mój pierwszy chłopak - Koziorożec, gagatek ale z gestem, miło Go wspominam, Ryby hmm chłopak miał swój świat... ale to też pewnie dlatego, że przesadzał z narkotykami, zerwałam z Nim po paru miesiącach, Lew z którym byłam szukał we mnie kury domowej, a Wodnik... jeśli robisz coś nie tak jak On to robisz źle, do tego nie w głowie Mu romantyczne randki, On woli wyskoczyć na piwo z kumplami.

Gość Modesta
ja tez jestem strzelcem z 16.12. bylam z lwem ponad 2 lata i bylo naprawde super mi ten znak odpowiada :) byk byl chorobliwie zazdrosny,ale jest dobrym przyjacielem.z rakiem poki nie bylismy ze soba bylo super ale potem byl koszmar non stop zazdrosc a zarazem olewka.panna to klamca i to straszny.bliznieta straszne czarusie i udawaja takich macho, a tak naprawde zmieniaja laski jak rekawiczki.z innymi znakami nie bylam wiec nie moge sie wypowiedziec :P pozdrawiam wszystkich strzelcow ^^ :)

Gość olqqaaa
Jestem kobieta strzelec 24.11 moj chlopak jest ryby. Horoskop nam sie sprawdza. Nie pasujemy do siebie ale sie kochamy I zostaniemy ze soba . Raz Jestesmy przyjaciolmi Raz Kochankami jest trudno ale warto walczyc Bo jako czlowiek jest wspanialy