Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barwinka

ALE SWINIA MAM NERWY

Polecane posty

Gość barwinka

moj chlopak o kazdej naszej klotni wszystko opowiada swoim kolegom :( o nimw szystko o nas wiedza:( juz mam dosc tego zwiazku kocham go ale wkurza mnie to:( mam 23lat a on 24

Gość a może o każdym bzykaniu też
:D

Gość barwinka
o wszystkim wszystcy jego koledzy wiedza:(Zachowuje sie jak gowniarz

Gość barwinka
no chyba zartujesz???ja w moj zwiazek nikogo nie wciagam w moje spraWy to e jest zwiazek moj i mojego faceta......nawet z moja siora nie gadam o nas mimo ze mam z nia wspanialy kontakt

Gość do Tomaszkka
:o

Gość barwinka
tomaszekk wspolczuje twojoj kobiecie:O o ile ja masz

Poczekaj przejde się do Twoich koleżanek i jak z każdą pogadam to będę miał pełny życiorys waszego związku. Kobiety robią to podświadomie, wiem coś o tym. A facet od czasu do czasu o czymś tam powie kumplom. Tak ten świat jest zbudowany.

Gość barwinka
prosze bardzo przejdz sie i nic saie nie dowiesz damalbym sobie anwet reke uciac

barwinka to już tej ręki nie masz. A skąd to wiem?? z autopsji. Jak przychodzą koleżanki dziewczyny i są między sobą to pierniczą o wszystkim i o związkach też a to że z nimi siedzę (na prośbę mojej lasi) to wsystko słucham i potem jakcoś opowiadają to o swoim chłopaku to dokańczam za nich, a one a skąd to wiesz, a ja im na to przecież już kiedyś mówiłaś. I dalej stwierdzenie porażające: JA NIGDY O MOIM ZWIĄZKU SZCZEGÓŁÓW NIE ROZPOWIADAM. hehehe to wtedy śmiech na całego

Gość barwinka
oj kochany nie znasz mnie..nawet mowia dziewczyny ze dziwna ejstem bo nie plotkuje z nimi o facetach...

Gość barwinka
nie porownuj mnie do swojej kobiety i jej kolezanek bo to ze one takie sa to nie znaczy ze wszystkie laski takie sa

Gość Tropiciel lamusów
Tomaszekk to zwykły kobieciarz-teoretyk i erotoman-gawędziarz. Pojawia się zawsze wtedy, kiedy może komuś dogryźć i zwykle nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Ale puszy się nieziemsko i wypowiada z rzekomym znawstwem i luzackim niedbalstwem (zauważyliście jego tendencję do odmieniania słowa \"lasia\" przez przypadki?), co ma w oczach innych potwierdzać jego reputację i dalej nadymać rozbuchane ego. Przy okazji bywa jeszcze chyba na forum erotycznym, co dodatkowo sugeruje, że jest zwykłym nocnym koniobijcą.

Gość kapownik
przecież Tomaszekk to tmt który nigdy nie miał dziewczyny !!

Gość mała zakłopotana
po prostu postaw sprawę jasno, że nie życzysz sobie żeby on tak wszystko im paplał! jeśli to oleje to strzel focha samoluba.. niech pogłówkuje i się potrudzi, a jak to nie pomoże to focha wieczystego!!! powiedz że masz w dupie takie zachowanie i jego:D:D:D

Musze przyznac , że Tomaszek zna żucie i jak widac kobiety też hahaha Pewnie że ty sama mówisz koleżanka tyle że tego nie dostrzegasz:) pozdrawiam Cieplutko 🌻

Gość ene nie kapuje ...
Dlaczego najeżdżacie na biednego Tomaszka ... Dziewczyny przyznajcie się ... każda Wasza przyaciólka zna szczegóły Waszego związku ...

moja przyjaciolka ani kolezanki nie znaja wcale szczegolow mojego zwiazku kiedys sie zawiodlam i teraz nikomu nic nie mowie nawet kolezanbkom sie nie ufa:P

wiesz nie musisz wierzyc:) mowie jak jest zreszta mam wiekszosc kolegow a tylko pare kolezanek