Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czysta gra

Dlaczego Polki nie dbaja o swoj wyglad?

Polecane posty

Gość Czysta gra

I tak malo wydaja na siebie - ciuchy, kosmetyczka fitness, fryzjer - to musi kosztowac

Gość moi drodzy coś wam powiem
Może dlatego, ze kobieta na kasie zarabia 800 zł, a nauczycielka po studiach 900?

dlaczego malo wydaja na siebie? odpowiedz jest prosta bo nie maja kasy, a jak wiadomo kasa czyni cuda z kobieta:)

Gość Czysta gra
Trzeba sie dobrze ozenic, a nie otwierac nogi przed kazdym obwiesiem

Gość Bo my
z natury jesteśmy piękne,nie potrzebne Polkom upiększacze..;)

no coz skoro ktos jest na tyle wyrachowany aby -wychodzic za mąż, jesli juz, dla kasy to jego sprawa, jest jeszcze jedna opcja oprocz wychodzenia dla kasy, i rozkladania nóg, slub z milosci:)

Gość moi drodzy coś wam powiem
Nie wiem, jak mozna si dobrze ożenić , skoro związki lesbijskie w Polsce nie istnieją:P

bo może nie chce się nam starać dla niedomytych nieogolonych facetów z mięśniami piwnymi :O

Gość Czysta gra
nie generalizuj - miesnia piwnego nie posiadam, za piwem nie przepadam i kapie sie 2 razy dziennie, podobnie z reszta jak wielu innych Polakow

Gość I podobnie jak większość
Polaków, nie wiem, że zresztą pisze się razem. :P

ty też generalizujesz w samym temacie topiku ;) nie wszyscy faceci są niedomyci i nie każda dziewczyna nie dba o siebie

Gość wred.
a bo to jest dla kogo ? :D:p

Gość klełopatra
ja się bardzo staram i wydam ostatnią kasę na kosmetyk. A rodzina niech wcina placki. Za tom piękna i młoda, choć zaawansowana :P

Gość a tak w ogóle to dzis
wszyscy walczą z kacem na wszelkie sposoby, więc co ty tu wyjeżdzasz z wyglądem. Dzisiaj to większość by chciala mieć zołądek na swoim miejscu, a nei w gardle:

Gość poison***
Ja dbam o siebie za to jest malych polakow ktorzy dbaja.... dla mnie facet ktory nosi chujowe buty, nie uzywa drogich perfum i ma zaniedbane dlonie to brudas! Aaaa nie lubie solaroboyow i solarówekz tipsami mysla ze sa zadbani/e a wygladaja zalosnie heheh

Jeli Polacy sa tacy zadbani, to skad mit POlaka -dresowca? wyjedz ze wsi , to wiecej zadbanych zobaczysz:P

Gość conajmniej siedem
trochę się zgodzę z autorem. Jak widze dziewczyne z nieumytymi włosami(to naprawde niewiele kosztuje, umyć łeb i podsuszyć suszarką wyciągając na szczotce), bez odrobiny tuszu na rzęsach(też niewielki wydatek) to mam podobne przemyślenia;)

Gość tusz na rzesach
to nie ejst higiena. Wyobraż sobie, ze są kobiety, które nei mogą go stosować w ogóle ze względu na alergię na składniki kosmetyków. Jakoś tusz na rzęsach u facetów nei jest potrzebny.

Gość conajmniej siedem
ale temat nie jest o higienie, ale o dbaniu o siebie. A do dbania o siebie wliczyłabym również delikatny makijaż. Moze jedna kobieta na 100 ma alergię na tusz, a ja non-stop widzę nieumalowane dziewczyny, i nie mówie tu o gigantycznej tapecie, ale o delikatnym makijażu.

Gość tusz na rzesach
A ja uwazam DELIKATNY makijaż latem za głupotę - skóra latem powinna oddychać , tylko pod filtrami - latu zawdziecza sie ładną skórę zimą - paćkanie sie fluidami, pudrami, cieniami , które rozpływają sie od słońca i upału uwazam za nonsens.

Gość poison***
czysta gra- jakich uzywaz perfum??

nastepuje dlugie myslenie, i autor szuka na google co by tu wziasc:) dobre

Gość poison***
moje cienie sie nie rozmazuja , tusz tez nie i wcale nie sa nie wiadomo jak drogie...poza tym jak widze laske w 40 stopniowy upal w spodniach to rece opadaja, ale w naszym kraju jest taka mentalnosc ze mini spodniczki nosza tylko dziwki :( przykre

Gość Czysta gra
EXTRAVERTIQUE

Gość czasem tak bywa
Mysle, ze spódniczki mają sie nijak do tematu o tuszu. Skoro tobie się nei rozmazuje, to nei znaczy, ze wszystkie kobiety mają chodizć w makijazu - jalatem maluję sie tylko na jakieś większe wyjscia do klubu, pogoda jest za ladna, zeby packać sie jak zimą .

Gość czasem tak bywa
A co do mini - ten typ kiecki, akurat nie wwzystkim pasuje i wiele kobiet go po prostu nei lubi - trudno w niej usiąść wygodnie, nie daj Boż w komunikacji miejskiej ,podadto zawsze mozna nasłuchac sie wyzwisk od róznych grup roboli remontujących teraz wszędzie ulice.

Gość poison***
pfff Armani albo Dunhill desire(trudno dostepny) to sa zapachy z klasą :P

poison, Nie w POlsce to nawet sie spodnice widzi i to czesto, jedz do Niemiec , ubierz mini, ale dla obstawy wez sobei faceta, inaczej nie przejdziesz spokojnie:)