Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modelka

chce kupic wozek za 2500zl i kazdy na forum z zazdrosci mi glupie posty pisze

Polecane posty

Gość modelka

Gość nie modelka
a może nie z zadrości a z doświadczenia?

Gość ależ taaak
jak dla mnie możesz kupić wózek choćby i za 250 000 zł Twoja kasa, Twój wybór :)

Gość modelka
wszyscy pisza glupie posty pod moim adresem ale juz kiedys zauwazylam ze jesli kogos stac na cos wiecej niz innych to jest beee taka Polska mentalnosc

Twoja sprawa ile wydasz na wózek... Wg mnie jednak droższy wcale i nie zawsze znaczy lepszy...moim skromnym zdaniem aż tyle na wózek wydawac nie ma potrzeby...lepiej dołożyc do innych ważnych rzeczy z wyprawki:) Ale to tylko moje zdanie...Ty nie słuchaj nikogo i rób jak uważasz...jeśli chcesz kupić za 2500 to kupisz bez względu na to co ci napisza na kafe:)Pozdrawiam

No cóz...tu nie o cenę chodzi, tylko o walory bezpieczeństwa i uzytkowe, jak również estetyczne. Często taka cena to wynik reklamy, a nie jakości wózka. Ale jeśli kobieta uważa, że ten wózek spełni jej oczekiwania i będzie komfortowy dla dziecka, a stać ją na taki wydatek, to wogóle nie rozumiem tematu. Kupować i już.

Gość mikamam
no tak ale przewanzie jezeli ludzi stac na taki drogi wozek to stac ich tez na reszte drogiej wyprawki, drogie urlopy i splate domu i nie \musza w tym celu zaciagac pozyczki :-o

Gość nie modelka
ja tam nie mam nic do tego za ile wózek kupisz, tylko pomyśl czy rzeczywiście warto

Gość a jaaaaaa
jakos nie uwazam, ze wozek za 2500 zl to szczyt luksusu, bo widzialam drozsze na ulicach i dzieci poubierane markowo od stop do glow w sliczne nowe rzeczy, a nie jak tu bodajze piszesz 200 zl na mc .. Buahahah!

Gość ej babka...
no to kup za 2500 ale weź chociaż dokonaj dobrego wyboru zeby to nie okazało się badziewiem, które wymienisz za miesiąc podoba mi sie kiedy rodzice nie mają umiaru w kupowaniu dziecku ale też nie można przesadzać bo dziecko może póxniej nie mieć szacunku do pieniądza

Gość Mareczka
mnie też stać na wózek za 2500zł i co z tego , wcale się z tym nie obnosze., a wózka takiego nie kupiłam bo niczym się nie różnią od tych tańszych, płacisz tylko za marke jak nie wiesz!!!pustaku..

Gość modelka
aby brac duze kredyty to trzeba miec z czego je splaca musisz w banku pokazac zarobki nikt nie da kredytu na piekne oczy:)

Gość trusski
nikt ci nie zazdrosci wozka za 2500 tylko glupia jestes sama bo chcesz wziasc kredyt na wyprawke

Gość andzia22_1984
to wogule co to za problem??/zadny.niektorzy nie maja na wozek za 50o złoty.czy to wazne wogule za ile moze byc drogi a do bani a tani i oki

Gość esceven
jezeli masz ochote oplacac firmie kampanie reklamowa, to prosze bardzo:)

Gość łe matko
akurat stac cie a pozyczke to ja chce zaciagnac.

Gość modelka
a renoma tej firmy z ksiezyca spadla?

Gość modolelkoooo
ja tez mam ten wozek nie z pozyczki, tak samo jak pozyczki nie bralam na wczasy ani na wyprawke a ty piszesz ze na wozek kase masz ale na wyprawke juz nie no to wybacz ale chyba przecenilas swoje mozliwosci finansowe i gotowki nie masz na ciuszki itp ale fajnym wozkiem na miescie to zaswiecic chcesz zrob jak uwazasz, ale jezeli mnie nie byloby stac na dobra wyprawke to napewno nie kupowalabym takiego drogiego wozka, trzeba wiedziec na ile kogo stac...

Gość modelka
to forum jest chyba dla jakis debili.Kazda pisze ze rodzice kupuja wozek, wyprawiaja slub.Ale nie wiem czy nie lepiej samemu zapracowac chociaz na kredyt kupic niz komus cos zawdzieczac.Ja jest na swoim utrzymaniu od 19 roku zycia i sadze ze i tak dlugo rodzice mnie utrzymywali

Gość modelka
oczywiscie nagle kazdy ma wozek za 2500zl i wszystko inne nie badzcie smieszne

Gość DYSZKI
Juz po samym nbiku proste jest że jestes osobą zakochaną w sobie a zakładając ten topik dodam że okazałaś sie pusta...bo moim zdaniem to nie jest powód do dumy, ja mam o wiele droższe niektóre rzeczy i nie przyszło by mi na myśl żeby zakładac o tym topik..

Gość teraz na czerwono
widocznie sie tym chwalisz. ja mam wózek za ok 3000 ale nikt mi nic uszczypiwego nie napisał, bo ja sie nie chwaliłam i nie pisałam tego gdzie popadnie

Gość modelka
i te topiki typu skad mieliscie pieniadze na dom czy slub.A wiekszosc z was do niedorajdy zyciowe ktore nawet nie maja zdolnosci kredytowej.I czekaja na pieniazki od rodzicow.

Gość teraz na czerwono
mój wózek mozna zobaczyć na bobasach, ale dlatego tu jestem na czerwono...i naprade kosztował ok3000 :)

Gość modelka
podaj strone

Gość teraz na czerwono
moja rada----ciesz sie tym co masz i nie wyzywaj innych od nieudaczników, bo to nie na miejscu

Gość DYSZKI
A z reszta żeby kupic solidną wyprawkę stać mnie było kupic to wszystko bez pożyczki i pomocy rodziców...

Gość teraz na czerwono
tobie? wolne żarty. hodzi o to że ludzie widzą jaki ma wózek kozacki ale nie wychwalam sie ile kosztował i nik mnie nie atakuje, chciaż od razu widać, ze sam fotelik kosztował ponad 500 zł