Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adela x

Czy guarana leczy?

Polecane posty

Gość adela x

Podobno jest to roslina działajaca jak kawa.Usuwa zmęczenie,bóle głowy,podnosi cisnienie,poprawia pamięć a przy tym jest zdrowsza niż zwykła kawa.Ale czy potrafi wyleczyć z częstego zmęczenia,bólów głowy czy poprostu pomaga jak sie ją stosuje a jak przestanie to dolegliwości nadal są.

no cóż... kawą na długo też się nie wyleczysz ;) guarana działa jak kawa, tylko mniej gwałtownie... Mogę polecić Ci plusssz up. z guaraną albo z magnezem... dodatkowo mają witaminy, łagodnie pobudzają, uzupełniają niedobory magnezu, więc zmniejszają stres i uczucie zmęczenia, pomagają w nauce... jedna butelka dziennie na pewno Ci pomoże.

guarana nie leczy, lekkiego kopa daje, ale to nie jest lek to co poprzedniczka - witaminy to podstawa, magnez, z potasem (aspargin), witaminka C i niacynka

Gość ssssssssssss
beznadziejne są te wasze tematy, krypto reklama plusza wszędzie. tak naprawdę jest do dupy i ma w sobie mnostwo chemii, zalosne, krypto kampania reklamowa bye

Gość dorka 123
ile ci placą ?

ja plusza nie polecam, wole sensilab, one sa duzo lepsze niz plusz a tak w ogole jakis porzadny zestaw, ogolnie mowie

ja wiem że guarana to naturalna kofeina a znając działanie kofeiny to.. i guarana musi pobudzać. ja swojego czasu na studiach sporo piłam napojów z guaraną, fakt że smak może nie za rewelacyjny ale działało i kopa energetycznego dostarczało. Guarana napewno podnosi ciśnienie ale nie powoduje jego nagłych skoków takie moje obserwacje :) plusssza up z guaraną jeszcze nie próbowałam. poczekam na opnie, bo każdy napój z tym skłałdnikiem inaczej smakuje :)

w tym akurat nie czuć guarany, bo przez to, ze napój ma smak owocu granatu jest dosć słodki, zupełnie inaczej niż np. herbaty z guaraną

Chcesz pobudzenia kup witaminy Specjal Two (Now) i aminokwasy w płynie. Szczegolnie pobudzają te tarrczycowe, czyli: fenyloalanina, tyrozyna 2-4 g.