Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahahah

Co zrobiliście w ramach żałoby narodowej?

Polecane posty

Gość buhahahah

Gość mozna miec
myslimy o tym jakie życie jest ulotne. Dzisiaj jestes, a jutro pozostaje po tobie tylko ból najbliższych...

Gość a co trzeba robic

Gość zrobiłam rachunek sumienia
pod kątem j.w. :(

Gość fwrfwref
oj już nie nudź... tam kilkadziesiąt osób spłonęło żywce, część porwała woda, część roztrzaskała się o skały... codzi o to żeby z umiarem podchodzić np do dzisiejszych, wieczornych imprez żeby się trochę wyciszyć...

Gość nasraliśmy ci na wycieraczkę
:) 🖐️

Nic specjalnego nie robię. Nie wiem czy dobrym pomysłem jest ta żałoba narodowa. Chociaż na miejscu rodzin, które straciły tam bliskich pewnie sama chciałabym aby wprowadzono taką żałobę. Jest to oznaka solidarności z pokrzywdzonymi.

Gość ramionoza
Nie naleze do osob zakłamanych i nie obchodzi mnie ta załoba.Załobe moge przezywac jak ktos bliski lub znany ktos mi odejdzie a tak to wspołczuje ale nie cudakuje i nie ubolewam.Wypadki sie zdarzaja.

Gość ramionoza
A ja nie chciałabym aby wprowadzono załobe jak ktos bliski odszedłby w ten sposob,bo taka załoba to istna farsa,zwykła szopka i tyle.

raminoza -- zgadzam sie calkowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! robia sobie cyrk z ludzkich tragedii :O

Gość aaaaaaaaatam
a ja nie chciałabym, żeby mi ktoś nasrał na wycieraczkę, niezależnie od tego, czy jest żałoba czy nie

Gość Pewnie rodziny ofiar
mają w dupie to, czy jest żałoba. Wolałyby przezywać swoją tragedię w samotności i bez rozgłosu, ale kaczki muszą we wszystko wpieprzyć swoje dzioby :O

Gość ramionoza
NIe mowcie na Kczynskich,bo to nie jest Ich wina,ze załoba narodowa jest wprowadzona,po prostu jest taki zwyczaja,ktory powinien byc zaprzestany .

Gość Pewnie rodziny ofiar
To nie jest "zwyczaj", tylko prezydent ustala w jakim przypadku wprowadza się żałobę narodową

Gość ramionoza
Ale zawsze tak było ,ze wprowadzano załobe jak duza ilosc osob ginie

Po prostu pomyślałam o nich,o tych co odeszli w tak tragiczny sposób,i o tych co są ciężko ranni.

Gość ramionoza
matylda33 :-) pomyslałas o tych rannych i tych co odeszli ;-) ciekawe w jaki sposob pomyslałas?Ludzie przestancie farmazolic,przeciez nikt tak szczerze (oprocz najblizszych i znajomych)nie mysli o tych ludziach.Kazdy tylko mysli,ze by tylko nas i naszych bliskich to nie spotkało .NIe oszukujmy sie,ze kazdy tak sie kims zupełnie obcym przejmuje.

Gość zalalam robaka
:O

Gość adam erwadugenski
balowac bede jak zwykle dopiero wstalem tera kapiel i pachnienie i zele. a potem kaska z konta i na balety. co mnie tam czyjas smierc obchodzi. wazne ze ja zyje. a zawswze o te 20 pare osob luzniej.

Gość mozna miec
a w podanym spisie uczestników jest 4 osoby o tym samym nazwisku...kobieta lat 40 i troje dzieci 11, 12, 13...

Gość BeznadziejnaOsobaWyplutaGuma
przesadzają z tą żałobą :O i dlaczego wyróznija ludzi ? ci co zginą w większej grupie to odrazu jakas zapomoga, załoba itd a jak pojedyńczy ludzie giną też chocby w wypadkach to nikt z tego nie nagłasnia :o

W rzeczywistości co można zrobić - kolejny news w wiadomościach - natomiast na myśl o umierających półprzytomnych w płomieniach osobach poczułem się lekko nieswojo.

Gość ramionoza
A słyszeliscie,ze maja dac kazdej rodzinie ktorej osoba uczestniczyła w tym wypadku 110 tys.zł.Toz to debilizm z idiotyzmem.NIe chodzi mi juz o kase (poniekad takz emoja)ale o sam fakt podejscia do sprawy wypadkow.Jezli taka kwote przekazuja to powinni kazdej rodzinie takei kwoty płacic a nie tylko osobom poszkodowanym w grupowych wypadkach.A poza tym zadnych pieniedzy nie powinni dostac od panstwa tylko od ubezpieczycieli(i dostana,bo im sie to nazley)

Gość ramionoza
stic-poczułes sie nieswojo,ale nie dlatego,ze ktos w ten sposob zginął ,ale dlatego,ze nie chciałbys tego nigy przezyc sam lub Twoi najblizsi i tyle.

Gość BeznadziejnaOsobaWyplutaGuma
ramionoza --> no własnie o to chodzi :o

Gość gosica270
a jak jak sie dowiedziałam ze prezydent daje rodzinie zmarłych 110 000 zł (na rodzine) to stwierdziłam ze jak umierac to grupowo i na pielgrzymce w zyciu nie zadbam tak o swojego syna po smierci nie stac mnie na takie ubezpieczenie...

Gość ramionoza
Rzadko stac kogokolwiek na takie ubezpieczenie.Mysle ,ze gdyby te rodziny były honorowe to przekazxałyby ta wote 110 tys.zł na jakis szlachetny cel.,Ale w ta watpie,ludzie sa łąsi na kase i mysla,ze oprocz pieniedzy z ubezpieczenia to tak kasa od prezydenta i premiera im sie nalezy.

Gość Nie no cholera

Gość Nie no cholera
110 tys????? to chyba jaja jakieś Mało to ludzi ginie w wypadkach? O wiele mądrzej byłoby wspomóc biednych , wielodzietne rodziny a nie ich! przeciez oni musieli być w miare bogaci skoro pojechali na wyciecZke zagraniczna .Paranoja