Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

celus

lubię analka ale...

Polecane posty

...Nie zawsze mam możliwość zrobić sobie oczyszczanie.Dziewczyny jeśli macie ochotę na taki seks to zastanawiacie się nad tym co będzie,jak mężczyzna wyjdzie wam z pupy? Zawsze robicie lewatywkę? Czasem mnie to męczy bo zabija spontaniczność i radość chwili.Mężczyźni,czy wam może wtedy coś zepsuć zabawę?

Gość Kawa z koniakiem..
ja raz spróbowałam anala, ale bez mojej zgody - facet mi wsadził bez pytania. Nigdy więcej :( To boli :(

Poprostu jak boli to facet musi się na chwilę przestać ruszać lub na chwilę wyjść.Później jak będzie kontynuował,to w połączeniu z masażem łechtaczki megaorgazm gwarantowany.

Gość Żonkiś na boku
mi kiedyś babka walnęła kupkę do łózka po analku, nie było to estetyczne doznanie, ale dość seksowne

Mi się to jeszcze nie zdarzyło,ale obawiam się innych niedogodności w postaci brudnego siusiaczka jak nie zdążę się tam wymyć,bo złapie mnie nagła ochota.Twoje doświadczenie nie było miłe raczej,ha ha.

celus-na pewno nic nie bedzie brudne, wystarczy, ze zwyczajnie dbasz o higienę, nie musisz robic nic szczególnego

brzydzi mnie kobieta która przychodzi się bzykać analnie , a wcześniej nie zrobi sobie lewatywy. Ochyda. Pozatym jak w takiej sytuacji po wyjęciu fiutka z jej tyłka dać jej do buzi??

Gość Żonkiś na boku
rucham psa jak sra :classic_cool:

Gość Brzydzi mnie facet
ktory nie wie, jak sie pisze 'ohyda'

Gość Zagubiony 2
poznałem kiedyś pewną miłośniczkę analka, która po wyjęciu z pupy brała do buzi, i nieźle go obrabiała, nawet gdy był ubrudzony to też to robiła, nie wiem, czy może nie zauważała tego, ale mnie się brało na wymioty, niedługo potem zerwałem z nią, miałem do niej wstęt.

Gość Ech wy ciucmoki
a o kondomach slyszeli...?

Gość Zagubiony 2
Co prawda pozniej zrobilem to samo z sasiadem Jozkiem i bylo calkiem fajnie.

Co jakiś czas robię to od tyłu,ale wcześniej się wymywam prysznicem,naprawdę dbam o higienę.Ale wiem,że nie zawsze jest słodko,bo miałam taką sytuację,że dosiadłam faceta w pozycji na jeźdźca,a wcześniej nie miałam szansy na lewatywkę i nie było świeżo.Od tego momentu mam pewne obawy...

Gość moim skromnym zdaniem...
nie bierze się do ust po analu nawet jak była lewatywa!!! przecież tam jest masa bakterii Enterococcus faecalis :O. Jakie to obleśne :O.

Gość Zagubiony 2
celus, wsadzasz sobie cały prysznic do odbytu w celu przepłukania? jak ci się on mieści tam?

Gość Rob to z psem.
Nie bedzie mial oporow.

Gość Zagubiony 2
ja natomiast bardzo lubie obsmaczac psie szminy 🖐️

Po lewatywie w tyłeczku jest czyściutko. Więc albo można zakończyć w tyłeczku, albo wyjąć z tyłeczka niuni i dać jej do buzi i tam skończyć. Bakterii nie ma. Dlatego też przy częstym robieniu lewatywy przydaje się jeść dużo jogurtów lub brać lakcid, albo jakieś tabletki odnawiającą florę bakteryjną.

Ech panowie! Ja nie robię sobie fisitngu tylko myję się strumieniem wody,to dla tych ciekawskich.A te jogurty to bardo dobra sprawa.

Gość A mozna robic
lewatywe z jogurtu? A jesli tak, to lepszy naturalny czy owocowy?

Mam wiele seks pomysłów,ale na taki jeszcze nie wpadłam,żeby robić jogurtem.Ale nie wiem,czy do czegoś byłoby mi to potrzebne,bo już w innych pieszczotach odbytu nie gustuje.Ale ale...chętnym chyba nic się od tego nie stanie.

Gość moonia_1988
Wkładanie penisa z kobiecje pupy do buzi może być seksowne ale tylko kiedy pupcia jest czysta. http://www.spicesex.pl/Film.3212,Z_dupy_do_buzi.html Sami sobie zobaczcie

Mnie perspektywa seksu analnego bardzo kręci. Zdaję sobie sprawę że mogę sobie ubrudzić penisa kałem kobiety, ale wcale mi to nie przeszkadza. Jeżeli kobieta decyduje się dodatkowo na "z pupy do buzi", to już zupełny odlot. Jednak aby coś takiego było higieniczne, to anal musi być w prezerwatywie. Następnie należy ją ściągnąć i dopiero wtedy kobieta może bezpiecznie wziąść do buzi.

Gość nalanal
prawdziwy koneser i amator analka nie przejmie sie nawet odrobina kału pod napletem, szczególnie jesli anal wyskoczył spontanicznie. Nie widzę problemu aby po finale w dupce pójść umyś sprzęt przed dalsza akcją. Pisze tu o analku z żoną któej nic nie powinno nas obrzydzać.

Gość piotrek604310296o2.pl
ja uwielbiam analka bez względu na wszystko, jaksie troche pobrudze to nic nie szkodzi

Gość martax
ja uwielbiam analka ale w preserwatywie, potem facet ściąga prezerwatywke i można bez problemu lodzika robić

Gość gość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
Analek jest wspaniały wtedy wiem ze zyje