Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smetna Jola

Faceta mi wzieli do woja , jak leci ta piosenka ? Przyjedz mamo na przysiege ...

Polecane posty

Gość Smetna Jola

Gość buahahaaa

Gość zaproszenie przysłał syyyyyyn

Gość szef ci wyrósł na potęge

Przyjedz mamo na widzenie , zaproszenie z Wronek sle syn Ci wyrosl na zlodzieja , przyjedz zobacz Twoja krew ! Na widzeniu trudna rada , beda kraty nie ron lez , niech Ci serce podpowiada , jaki bandzior syn Twoj jest ! Pasiak na nim jak ulany , a na rekach ma kajdany caly tez jest wydziargany ! Przyjedz zobacz Twoja krew !

Gość Smetna Jola
Nie znacie ?

Przyjedź, mamo, na przysięgę, zaproszenie wysłał szef. Syn ci wyrósł na potęgę, przyjedź - zobacz, twoja krew! Syn ci wyrósł na potęgę, przyjedź - zobacz, twoja krew! Mundur na mnie, jak ulany, tęsknią do mnie ładne panny i czekają, i wzdychają - och! i ach! - hej! A ja mamie, proszę mamy, biję w dach! Może będę na peronie i przywitam mamę sam, albo spotkasz mnie w rejonie, pewnie warta będzie tam. Albo spotkasz mnie w rejonie, pewnie warta będzie tam. Bo u bramy, proszę mamy, stoi chłopak malowany, jego spytaj - broń nabita, pytać strach... - hej! Lecz on mamie, proszę mamy, bije w dach! Służba cię na obiad prosi, kucharz dobrze o tym wie, jakich miłych przyjmie gości. Co nam poda - to się zje! Jakich miłych przyjmie gości. Co nam poda - to się zje! Kucharz daje wciąż to samo, ale tremę ma przed mamą, więc po zupie chciałby upiec nawet schab - hej! Kucharz mamie, proszę mamy, bije w dach! Na przysiędze - trudna rada - będzie sztandar, nie roń łez niech ci serce podpowiada, jaki żołnierz syn twój jest? Niech ci serce podpowiada, jaki żołnierz syn twój jest? Potem mamę cmoknę w rękę, poprowadzę, jak panienkę, czy wierzyłaś, czy marzyłaś o tym w snach? - hej! Wojsko mamie, proszę mamy, bije w dach! Wojsko mamie, proszę mamy, bije w dach!

Gość Felek Stankiewicz
To chłopak morowy przyjechał na urlop sześciotygodniowy. Urlop się skończył, czas do wojska wrócić, ale Felusiowi żal koleżków rzucić.

Gość Nie tak koleszkow jak
swojej kochanki , u ktorej przebywal wieczory i ranki

Gość Felek Stankiewicz
nie sądziłam, że się tak szybko wyda:(

Gość Spiewajta co jest z Wami

Gość Godzina 5 minut 30
wsiadl do pociagu i trzasnal drzwiami !

Przyjedź, mamo, na przysięgę, zaproszenie wysłał szef. Syn ci wyrósł na potęgę, przyjedź - zobacz, twoja krew! Syn ci wyrósł na potęgę, przyjedź - zobacz, twoja krew! Mundur na mnie, jak ulany, tęsknią do mnie ładne panny i czekają, i wzdychają - och! i ach! - hej! A ja mamie, proszę mamy, biję w dach! Może będę na peronie i przywitam mamę sam, albo spotkasz mnie w rejonie, pewnie warta będzie tam. Albo spotkasz mnie w rejonie, pewnie warta będzie tam. Bo u bramy, proszę mamy, stoi chłopak malowany, jego spytaj - broń nabita, pytać strach... - hej! Lecz on mamie, proszę mamy, bije w dach! Służba cię na obiad prosi, kucharz dobrze o tym wie, jakich miłych przyjmie gości. Co nam poda - to się zje! Jakich miłych przyjmie gości. Co nam poda - to się zje! Kucharz daje wciąż to samo, ale tremę ma przed mamą, więc po zupie chciałby upiec nawet schab - hej! Kucharz mamie, proszę mamy, bije w dach! Na przysiędze - trudna rada - będzie sztandar, nie roń łez niech ci serce podpowiada, jaki żołnierz syn twój jest? Niech ci serce podpowiada, jaki żołnierz syn twój jest? Potem mamę cmoknę w rękę, poprowadzę, jak panienkę, czy wierzyłaś, czy marzyłaś o tym w snach? - hej! Wojsko mamie, proszę mamy, bije w dach! Wojsko mamie, proszę mamy, bije w dach!

Gość spiewac mi tu

Gość Felek Stankiewicz
Takiemu to dobrze takiemu dobrze nie staje przed każdym na baczność! :D

Gość Felek Stankiewicz
panie sierżancie, bolą nogi! panie sierżancie- kawał drogi!

Gość Felek Stankiewicz
Do woja marsz, do woja Nie pamiętam:o

Wczoraj obiecalas mi na pewno, ze zostaniesz ma krolewna, krolewna mego snu. Wczoraj obiecalas mi byc wierna i w milosci swej niezmienna po dlugi zycia kres. Ref: O Maryjanno, gdybys byla zakochana, nie spalabys w te noc, te jedna noc. Dzisiaj, gdym do ciebie przyszedl z rana, by cie zbudzic, ukochana, z twego rannego snu. Dzisiaj nie zastalem ciebie w domu, bos uciekla po kryjomu z innym na rande - vous.