Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem samotna

Tesknota za tym jedynym

Polecane posty

Gość jestem samotna

i nie wiem czy kiedys jeszcze mnie spotka milosc:(

Gość buahahaaa
raczej nie :classic_cool:

Gość Kocham RozczochrańcaD
jasne nie ma sie co smucić;-)

Oczywiscie, ze spotkasz tego jedynego!!! Ja tez mialam rożne smutne mysli, ale spotkalam po 10 miesiącach GO i :):):):):):):):) ZYCZE POWODZENIA

Jesli to do mnie to dziekuje :) Zagłosowac na Twoją fotke?

Pewnie, że do Ciebie - zerknęłam na suwaczek :P Jeśli chcesz, zagłosuj - Surykatka się ucieszy ;)

PS. Ja tez ogladalam Rezydencje Surykatek :P

Gość źle mi
"Jasne, spotkasz go, nie smutaj..." mówią ci, którzy kogoś mają i są szczęśliwi. Jednak gdy ma się 20-parę lat i nigdy nikt nie zainteresował się Tobą inaczej, niż tylko pod kątem seksu, to tracisz nadzieję, że jest ktoś kto doceni całą Ciebie i będzie chciał z Tobą być. Boże, dziś nie wytrzymuję. Jest mi tak strasznie źle, że nie mam już siły.

Gość a ja mam 30 lat...
a milosc spotkalam raptem przed paroma miesiacami... A wcale o tym nie myslalam.Wlasciewie bylo mi wszystko jedno ;)

Gość dalej jazda do roboty
tylko miłość i miośc, a robić to nie ma komu!!!!!!!!Do roboty, cholera jasna, drew narabać, wody nanosić , wegiel z przodka wywieść - od razu wam sie miłości odechce!

Gość źle mi
Ciupago --> kiedy to właśnie o to uczucie się rozchodzi. a ja mam 30 lat... --> zazdroszczę i życzę jak najlepiej 🌼

ale to wcale nie znaczy, e to bedzie tylko ten jeden jedyny, moze sie okazac, ze bedzie ich w zyciu dwoch, trzech a moze nawet wiecej i dopiero na lozu smierci powie; kurcze, ja ich wszystkich razem i kazdego z osobna kochalam.

Gość Iria
A ja już znalazłam tego jedynego, tylko że on mnie nie kocha :(. Nie pokocham już innego i muszę być już zawsze sama. Tak że nie masz autorko najgorzej.

Gość tak ..
? A skąd Ty niby wiesz że będzie dobrze ? Skąd Ty to wszystko wiesz ? Ja Cie nie bede pocieszać autorko że na pewno znajdziesz swoją prawdziwą miłość i takie tam pierdolenie.. Tego nie wie nikt. Jedyne co możesz zrobić to starać się nie przebywać zbyt dużo w domu, żeby się nie truś myśleniem o samotności, starać się wyjeżdżać gdzieś, poznawać ludzi. Można o miłość się... modlić. Taka prawda. Ale modlić systematycznie i prawdziwie. No ale nie każdy jest tu wierzący... Nie każda kobieta spotyka prawdziwą miłość. Powiem więcej. Mało która kobieta spotyka prawdziwą miłość. Nawet jak jest mężatką to to wcale nie daje pewności że to był dobry jej wybór. Często kobiety wychodzą za mąż bo przekroczyły już pewną barierę wieku, nie spotkały przez cały okres młodości wymarzonego księcia z bajki więc nie wierzą już że go spotkają. Wychodzą za mąż za faceta który ze wszystkich wcześniej poznanych najbardziej poważnie ją traktował. Ale często ten mąż ma wiele poważnych wad. Np. lubi popijać lub ignoruje swoją żonę. Jest tyle nieszczęśliwych małżeństw które męczą się ze sobą bo nie widzą już dla siebie innych perspektyw i dla dobra dzieci. Trzeba patrzeć realistycznie na życie.