Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co ...powiedziec

Po 110 tys. zł. dla rodzin ofiar wypadku we Francji

Polecane posty

Gość Czesiek Zwis
moze tych bezdomnych zrzucic ze skaly to rodziny dostana na budowe nowych domow...

Poczytajcie Onet.pl :o

Gość m_r_u_f_k_a_
Co wy gadacie moja mama yła poszkodowana w tym wypadku na wystawie gołębi i od rządu nie dostała ani grosza.

Czytalam dzis o tym wypadku we Francji i jestem w szoku: kierowca skrocil sobie trase ,poprzez przejazd droga po ktorej samochody ciezarowe i autokary moga jezdzic tylko ze specjalnym pozwoleniem i najlepsze: w TV mowia ze zawiodly hamulce, a teraz moje pytanie jak mogly nie zawiesc jesli w zakret 90 stopni kierowca wjechal z predkoscia 100 km na godz?? To jest straszne, bylam w szoku jak sie o tym dowiedzialam. A teraz odniose sie do pieniedzy dla ofiar... 100 tys zl dla 50 rodzin lub osob poszkodowanych w wypadku... zastanawiam sie tylko: po co?? rozumiem ze ludzie stracili zycie, rodzina bliskie osoby ale to nei powod zeby dawac im takie pieniadze... codziennie na drogach w przeroznych wypadkach ginie duzo osob, tylko ze nie na raz, nie w jedbnym wypadku, dlaczsgo tym rodzinom lub ofiarom nikt nie daje takiej kasy?? to jest bez sensu i kompletnie neisprawiedliwe:(. Uwazam ze prezydent powinien poprostu sprowadzic wszytkie ciala ofiar do Polski , poszkodowanym zapewnic bezpieczny powrot do domu a takze opieke psychologow, powinien pomoc w zalatwieniu wszelkich formalnosci we Francji i to tyle... Mam nadzieje ze ktos podziela moje zdanie. Pozdrawiam

Gość Nie podniecac sie
Codziennie na Polskich drogach sa wypadki i ginie masa ludzi i co ? Gina ojcowie , matki , dzieci !

Gość jestescie bez serca
czy ja napisalam,ze nie powinni dostac wiecej? oczywiscie,ze powini.Czytaj ze zrozumieniem! Fakt,poszkodowani i ich rodziny dostana sporo i rownie tyle powinni dostac inni.Jednak nie mamy na to wplywu.Ja mowie o tym,ze topik ktos zalozyl po to,ze az go skreca,ze te pieniazki nie wpadna jej do kieszeni.Ludzie stracili bluiskich a Wy im pieniedzy zazdroscicie? co za priorytety!!! zal mi Was i ide dalej pracowac,bo mnie to zaraz szlag trafi zaklamane debile

Gość m_r_u_f_k_a_
Nie muszę czytać onetu, bo ja wiem że piszą ile to oni dadzą kasy, ale to nie jest prawda

Gość pewnie i nie dostaną
ale po co robić taką szopkę !?

Gość hemmm
"To nie przewoźnik zapłaci tylko premier." Czy premier wezmie ok. 3 000 000 (trzy miliony PLN) z wlasnego konta i zaplaci? NIE!!! On zaplaci, ale nie ze swoich. Z podatnikow - z naszych :O Tez mi gest :P:P

Gość wlasnie durnie kostropate
nie podniecac sie !

Gość m_r_u_f_k_a_
Widzę że nikt nie czyta tego co piszę nadal ślepo wierzycie że rząd coś DA. Jeszcze nie widziałam żeby rząd cokolwiek dał. Potem powiedzą że musieli kupę kasy zapłacić za cioś tam i poszkodowani nic nie dostaną.

Gość m_r_u_f_k_a_
Ale jesteście naiwni Premier z niczego nie zapłaci. Ani ze swojej kieszeni, ani z naszych. Ci ludzie nie dostaną tych pieniędzy!!!!!!!!!!!!!!!!! OBUDŹCIE SIĘ W KOŃCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jestescie zbyt prosci zeby
zrozumiec dlaczego dostali te pieniadze.

Gość jestescie bez serca
no i dalej o kasie rozmawiacie,materialisci mowilam,zbierzcie swoich czlonkow rodzin,wykonczcie ich i zazadajcie odszkodowania sepy!!! wypraszam sobie ,prpstakami to Wy jestescie,pazerne nieroby,zerujace na czyims nieszczesciu.Skreca Was,prawda?ze ktos moze dostac tyle pieniedzy,leczcie sie... zegnam Katarzyna Hałaska

Gość jeff dahmer
bo jebany prezydencik chce parę punkcików dla swojej partyjki...pomysł brata czyli mamy :classic_cool:

bo tragedia we framcji jest bardziej medialna niz jakis tam huragan. premier polecial, dal pieniazki. prawie kampania wyborcza jaki to dobry rzad mamy, oj jaki dobry. a jak kierowca spowodowal wypadek w ktorym zginela moja przyjaciolka to fige jej rodzina dostala. a jesczze w ubezpieczalni powiedzieli, ze to jej wina bo po co wlazila na przejscie. to nic, ze zza zakretu wyjechal koles pedzac 150 na godzine ... nic a nic.

Gość m_r_u_f_k_a_
Premier nie weźmie żednych 3 milonów. NAWNIACY. Podniecacie się takimi głupotami i wierzycie ślepo w byle co. Powiem wam się głupotę a wy gadacie bzdety że nie chce się słuchać.

Gość A prosze bardzo
niech daje ! Ale dlaczego tylko przy wypadkach grupowych ? :-P

anita-> zgadzam sie tylko z ta predkoscia to troche inaczej bylo, nie wiem jak, ale nie to ze kierowca przekroczyl predkosc

Gość i to wybranych wypadkach
grupowych !!! ( co to wogóle za system jest ? )

Gość Antyteza wieloznaczna
Jak się coś dzieje za granicą to zaraz rząd chce pokazać jaki jest wspaniałomyslny:( Tak naprawdę to kasę tym ludziom powinien wypłacić przewożnik , bo : a) zatrudnił jakiegoś niekumatego kierowcę, co nie zobaczył 11 znaków ostrzegawczych!!! b) jechał po drodze bez zezwolenia na przejazd c) jechał za szybko - na takiej drodze cały czas z góry i zakręt 90 stopni - a tutaj autokar :( --------> dla mnei to logiczne , że tam co najwyzej osobówki mogąjeżdzić bo autokar ma za duzą masę na taki zjazd.

Gość goska***
mruwka" a Ty sie lepiej naucz slowo"mrówka" pisac

Da pieniadze czy nie da, mniejsza o to, ale po co pieprzy nas prezydent ze wyplaci pieniadze poszkodowanym?? Nie rozumiem tego i tego calego boomu i organizowania od razu zbiorek pieneidzy dla ofiar wypadkow, takich jak ten na przyklad. Ktos wczesniej napisal ze lepiej niech zajma sie ludzmi ktorzy stracili dobytki swohego zycia podczas ostatnich silnych wiatrow

Gość m_r_u_f_k_a_
BOŻE!!!!!!!!!!!!!!! WAM SIĘ NAPRAWDĘ W GŁOWACH POPRZEWRACAŁO!!!!!!!!!!!!!!! A POWIEDZCIE CZY ZNACIE OSOBIŚCIE KOGOŚ KTO DOSTAŁ OD PAŃSTWA TAKIE PIENIĄDZE??????????????????????

Premier nie raczył nawet wsadzic swoich 4 liter i pojechac do ludzi spod Częstochowy :o :o :o Dal jakies ochłapy i happy :o

Gość Walesa tez mial
dawac po 100 milionow i nie dal !

Gość m_r_u_f_k_a_
WIEM JAK SIĘ PISZE MRÓWKA

Gość jeff dahmer
bo o tym co było w częstochowie nie będą mówić za granicą... a we Francji stwierdzą że ten kutasina ma gest...choć z naszej kasy ten gest :D

Gość m_r_u_f_k_a_
NAIWNIACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość eee takie gadanie
rozumiem, mogl dac kase ale nie az tyle. jakby tak kazdej rodzinie ludzi z wypadku dawal to by dawno juz pieniazki sie skonczyly