Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wow86

Naczynka...

Polecane posty

Gość wow86

Od czego pękają naczynka na nogach? Jak temu zapobiegać? Czy jest, oprócz lasera, jakiś sposób na to, żeby już pęknięte naczynka zniknęły? Czy ktoś ma problem z naczynkami i udaje mu się z tym walczyć?

Ja mam, kazdy lekarz to lekcewazy mimo ze lydki mam obolale, ale... przeciez ja taka mloda jestem! swietne podejscie lekarzy :/

Gość wow86
No właśnie! Kurczę, ja też jestem młoda, ale to tym bardziej musimy sobie z ty jakoś poradzić, bo co będzie później! Może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat?

Gość This-is-me
więcej sportu mniej stresu, więcej witaminy C w diecie i ograniczyć stres

A czy ktos wie ile kosztuje zamykanie naczynek? tez mam z nimi problem, ale tylko na nogach.

Gość popekana
a ja mam dużo witaminy C a sportu tyle co trzeba raczej, a naczynka pękają mi wszędzie, a laser pewnie drogi i zeby to wszystko pousuwać to nigdy sie nie dorobie masakra:(

cena laserowego usuwania naczyń zależy od gabinetu w którym się to wykonuje, ale wynosi około 350-450 pln za powierzchnię ok. 100 cm2 na nogach /dla porównania nos 200-250 pln/.

Gość osska
na pewno nie zaszkodzi a może pomóc rutinoskorbin 2x dziennie

opalasz się, bierzesz gorące kąpiele, zakładasz nogę na nogę, nosisz pończochy samonośne albo podkolanówki...? to wszystko może przyczynić się do pękania naczyń. oprócz wit. C możesz brać też wyciąg z kasztanowca oraz używać żeli do nóg z tym wyciągiem.