Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwerwerwerwererwerewrer

kobiety z dziecmi pomóżcie - małe pytano

Polecane posty

jutro idę w odwiedziny do koleżanki jej synek ma 1,5 m iesiąca i chcę kupić jej min. pampersy ale ja nie mam pojęcia ile jej synek waży jak myślicie jakie kupić?

Gość Krystyna555
powiedz w sklepie ile jej synek ma miesiecy,a doradza Ci.Jezeli nawet kupisz za duze,to bedzie miala na pozniej

właśnie byłam w sklepie a facet do mnie powiedział ze to powinnam wiedzieć , ale ja sama nie mam dzieci i nawet styczności z takimi małymi nie mam a dokoleżanki nie zadzwoenie bo głupio dowiedziaółam się dzisiaj ze jest po operacji głowy i tak mnie jakoś zaprosiła a sklep mi zamknął

ja bym nie kupowała pampersów czy innych pieluch - kup lepiej cos uniwersalnego -kocyk , talerzyk czy kubeczek do picia od takie pierdołki .

Gość Kup jej albumik na zdjęcia
dla dziecka. Jest dużo bardzo ładnych albumów dla nowonarodzonych dzieci.

Gość onaona ona
Pampersy to naprawde świetny pomysł nie słuchaj się!!!!!! kup najmniejsze chyba "mini" zależy jakiej wielkości się urodziło:powiedzmy ,że przy urodzeniu miało 3kg to po 1,5 m-ca mniej więcej tyle przybyło tzn :1,5kg. Już dokładnie nie pamiętam ale to jeszcze chyba ten najmniejszy rozmiar a raczej jestem pewna. Kup jej coś przydatnego: pieluchy, wilgotne chusteczki, jakąś grzechotę, gryzaczek. Pieluchy to świetny pomysł.

Te najmniejsze mogą być już za małe, bo są przeznaczone dla noworodków do 1 m-ca życia. Potem są takie od 3 do 6 kg. Te powinny być akurat :-)

Gość onaona ona
być może. już nie pamiętam ale wydaje mi się,że te 3-6kg będą w sam raz. zresztą słusznie ktoś zauważył, że większe też się przydadzą.

dziękuję za pomoc sklep jużzamknięty zale z rana na pewno gdzieś kupie