Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kelly rowland

Panowie dlaczego bierzecie nr tel a potem nie dzwonicie?

Polecane posty

a ty widzisz roznice miedzy komplementem a zdaniem \"chetnie bym cie zobaczyl w bikini\". Nie? To podaj sobie z autorka reke.

Gdyby mnie jakiś facet podrywał w taki prymitywny sposób, to w ogóle bym mu nie dała numeru. Nie wiem jak inne dziewczyny mogą się na coś takiego nabierać. Nawet jak jesteś ładna, to pomyśl że on poleciał tylko na Twoją urodę, na nic więcej. I taki sam bajer mógł puścić jeszcze kilkunastu innym dziewczynom.

Gość cc...
a jesli to facet zostawil swoj numer ( w moim przypadku poznalismy sie na gg) to znaczy ze chce kontynuowac znajomosc ? u mnie bajer byl taki - pisal ze chcialby sie spotkac zeby mnie poznac , zobaczyc moj usmiech i popatrzec sobie wzajemnie w oczy dodam, ze chlopak a raczej facet jest lekko po 30 i szuka juz kogos na powaznie mysle. Oczywiscie rozmawialismy tez o innych rzeczach np pracy . Czy z taka osoba warto sie spotkac czy to moze byc facet z typu lovelasow?

Gość cvcvxv
cvxv

Gość rzuc go w pizdu i wybierz mnie

Gość monyka1

Gość pan
cc... ciezko tutaj stwierdzic ale jesli jest juz po 30 i samotny to raczej chce sie spotkac by ocenic czy jestes w jego guscie i dobra kandydatka na dziewczyne